Home / Ličnosti / Po cijelom tijelu ima brazde, u nikada gorem stanju nije bila DARA BUBAMARA, kroz pravi košmar prolazi, strahoviti su prizori

Po cijelom tijelu ima brazde, u nikada gorem stanju nije bila DARA BUBAMARA, kroz pravi košmar prolazi, strahoviti su prizori

POPULARNA PJEVAČICA POP FOLK MUZIKE, DARA BUBAMARA JE SVOJE TIJELO UNIŠTILA U POTPUNOSTI SA LIPOSUKCIJOM. ČESTO JE DARA ODLAZILA NA LIPOSUKCIJU KOJA JOJ JE DONOSILA REZULTATE, ALI SADA JOJ JE PRISJELA NAKON DUŽEG PERIODA.

Kako navodi popularni dnevni list Informer ona je sada u velikom problemu, otišla je kod hirurga pošto je htjela da riješi neke masne naslage koje je imala na butinama i stomaku, ali tek tada su nastali pravi problemi, odnosno došlo je do velikih komplikacija.

Novosađanka je htjela samoa da izgleda savršeno, ali ona je sada u jako lošem stanju, mnogo lošijem nego što je prije operacije bila. Tijelo je jako loše odreagovalo, liposukcija nije baš dobro prošla, nije dobila rezultate koje je očekivalo.

Dara

Dara je počela pred svoj koncert da mijenja režim ishane, radila je na svom tijelu, htjela je da vrijedno trenira, da se pravilno i hrani ali jednostavno nije dobila rezultate koje je ona htjela da ima. Izložila se liposukciji, ali to nije bila dobra ideja za nju, jer su počeli problemi da se javljaju.

Počela je užasno da se osjeća, javljali su se otoci i modrice koji si svuda na njenom tijelu bili, imala je i na bokovima i na stomaku neke neravnine koje su posljedica liposukcije, sada će Dara da ide na masaže kako bi se to moglo izjednačiti. Ona je kada je vidjela ove brazde na tijelu doživjela pravi nervni slom, nije mogla sebi doći kada je vidjela na šta liči.

 

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)