Home / Ličnosti / BIZARNI DETALJI SA SALUŠANJA NATAŠE I LUKE! Evo šta su tačno jedno o drugom govorili pred Tužilaštvom!

BIZARNI DETALJI SA SALUŠANJA NATAŠE I LUKE! Evo šta su tačno jedno o drugom govorili pred Tužilaštvom!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u utorak po nekoliko sati davali iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu na Novom Beogradu, a Informer vam prenosi najinteresantnije delove njihovih svedočenja.

Nataša Bekvalac

Odvojio me od porodice
– Ubrzo su krenula psihička maltretiranja, koja su se ogledala u sledećem: ponižavao je sve moje prijatelje, tako da sam ja ubrzo izgubila kontakt i sa prijateljima i sa porodicom.

Uzela prezime iz straha
– Ja sam na venčanju uzela njegovo prezime, jer sam mislila da će to da umiri njegov ego i da će sama trudnoća da umiri sve nesuglasice.

Prepiske sa drugim ženama
– Na Vajberu sam pronašla komunikaciju sa ženskom osobom. Bilo je puno njenih slika sa plaže u kupaćem kostimu, a slao je i on njoj svoje slike. Pročitala sam poruku: “Nedostaješ mi, da li je moguće da si ti tako nestvaran. Jedva čekam da dođeš u Zagreb”. Takođe, videla sam SMS poruku: “Ćeš mi daš i srce”, taj broj je odgovorio “Ću ti dam”. Pronašla sam dopisivanje i sa jednom lepom devojkom koja je di-džej.

“Mama ti je kurva”
– Tu noć mi je rekao: “Kurvetino jedna! Ko je tebe dovezao kući večeras i ko te je je*ao večeras?” Tada sam mu rekla: “Mama ti je kurva”. Tada me je udario pesnicom u glavu u levi deo obraza, zatvorenom šakom. Od tog udarca sam pala na trosed koji se odgurnuo i stropoštala sam se na pod. On je bio iza mene, uhvatio me za kosu sa moje leve strane i svuda po glavi me je udarao pesnicom.

Cafe/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)