Home / Ličnosti / NATAŠA SE TUKLA I SA LJUBOM! Procurili detalji iz Natašine burne prošlosti!

NATAŠA SE TUKLA I SA LJUBOM! Procurili detalji iz Natašine burne prošlosti!

Pošto je Luka Lazukić prebio Natašu Bekvalac, otkriveno je da je pop zvijezda imala burne svađe i sa prethodnim suprugom, Ljubom Jovanovićem. U naletu bijesa gađala ga pepeljarama, čašama, pa čak i fenom za kosu

 Nataša Bekvalac se tukla i sa bivšim mužem, sportistom Ljubom Jovanovićem, ekskluzivno saznaje Hit! Prema našim informacijama, pjevačica je i prije Luke Lazukića imala burne i nasilne svađe sa nekadašnjim rukometašem.

Pošto ju je sadašnji suprug posle sedam mjeseci braka pretukao, zbog čega je Bekvalčeva završila u Urgentnom centru, isplivali su novi detalji iz prošlosti srpske pop zvezde.

 Nataša i Ljubo su tokom dve godine braka imali burne svađe. Njihove rasprave su s vremenom toliko kulminirale da je dolazilo i do fizičkog nasilja. Ona ga je u nekoliko navrata u naletu bijesa gađala pepeljarama, čašama, pa čak i fenom za kosu. Kad su shvatili koliko je sve otišlo predaleko, odlučili su da se razvedu – otkriva dobro obavješten izvor za Hit.

On dodaje da mu je Jovanović priznao da više nije mogao da trpi njene histerične napade.
 Svađali su se oko svega, na primer, oko putovanja na koja je ona išla sa sestrama i drugaricama, a bez njega. Takođe, smetalo joj je što Ljubo ne želi da dolazi na njene nastupe ili da izlazi s njom. On je povučena osoba i nije htio da se eksponira, a Nataši je to predstavljalo problem – objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, svi koji dobro poznaju Natu nisu bili pretjerano iznenađeni što joj je ovako brzo pukao i treći brak.
 Bez obzira na to što ona umije da bude histerična, Luka nije smio da je udari. Nije mi jasno zašto joj niko nije rekao pravu istinu o njemu. On maže i laže sve ljude oko sebe, pravio se pred njom da ima para, plaćao je putovanja, a sve vrijeme je trošio pozajmljen novac. Mislim da sada već duguje na desetine hiljada eura. Pa dečko nikad ništa nije radio, a navikao je na lagodan život. O tome bruji cijeli Beograd – priča naš sagovornik i dodaje:

– Nataša se u njega zaljubila kao dijete. Gledala ga je kroz “ružičaste naočare”. Lukina porodica nije bila srećna što se on ženi Bekvalčevom, ali je ona i preko toga prešla. Čak mu je opraštala i što je ostavlja samu sa ćerkicom Katjom, koju su dobili prije oko mesec i po dana, dok izlazi po gradu i pije.

Nataša iza sebe ima dva braka, sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, s kojim ima ćerku Hanu, i sa Ljubom Jovanovićem. Kod nje očigledno ne važi pravilo “treća sreća”, pošto je odlučila da se razvede i od Lazukića, koji ju je prebio u subotu ujutro u njenom stanu na Dedinju.

Ljubo iskreno volio Natu, zbog nje se odrekao prijatelja i izlazaka

Public

Ljubo Jovanović je iskreno volio Natašu Bekvalac, pa je zbog nje bio spreman na sve. Bez obzira na to što je bio poznat po noćnim izlascima i brojnim ljepoticama, pored pjevačice se smirio. Bivši rukometaš je želio da sa Natom svije ljubavno gnezdo i oseti toplinu porodičnog doma, dobije djecu i vodi miran život, ali to nisu bili i njeni planovi. Ona je nastavila sa putovanjima bez njega, izlascima, a dijete joj u tom momentu nije bilo ni u malom mozgu… Koliko je bio zasljepljen Natašom, govori i činjenica da je zapostavio i prijatelje. Opšte je poznato da se sa najboljim drugom Vladom Mandićem posvađao na krv i nož zbog pjevačice…

Informer/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)