Home / Ličnosti / Dvojica policajaca ubijena u SAD-u dok su ručali u restoranu

Dvojica policajaca ubijena u SAD-u dok su ručali u restoranu

DVOJICA policajaca ubijena su jučer u američkoj saveznoj državi Floridi dok su jeli u restoranu. Muškarac je prišao prozoru kineskog restorana u kojem su ručali i upucao ih, priopćio je ured šerifa okruga Gilchrist.
Zamjenici šerifa Noel Ramirez (30) i Taylor Lindsey (25) ubijeni su u Trentonu, gradiću pedesetak kilometara udaljenom od Gainesvillea, Florida, javlja CNN.

“Obojica naših heroja jednostavno su sjela jesti dok su bili na dužnosti. Nije bilo zločina u tijeku, nije bilo nereda”, rekao je šerif okruga Bobby Schultz.
Šerif za ubojstvo krivi “mržnju prema policiji”
Ubojica je u međuvremenu identificiran kao John Hubert Highnote. On je sam kasnije pronađen mrtav ispred restorana.
“U ovom trenutku ovo ostaje aktivna kriminalna istraga bez očitog motiva ili indikacija zašto se ova tragedija dogodila”, policija je poručila na Facebooku.
Šerif je u svom obraćanju povodom ubojstva povezao zločin s optužbama na račun policije u Americi zbog pretjerane upotrebe sile i brojnih ubojstava osumnjičenika: “Nećemo od ovoga učiniti političko pitanje. Osim činjenice da, što točno očekujete da će se dogoditi kad demonizirate policiju do mjere do koje je bila demonizirana? Svaka vrsta mržnje, svaka vrsta ponižavanja koju možete zamisliti.”
O ubojstvu policajaca se oglasio i američki predsjednik Donald Trump na Twitteru. “Moje misli, molitve i sućut su s obiteljima, prijateljima i kolegama dvojice zamjenika šerifa na Floridi (HEROJIMA) koji su izgubili živote na dužnosti danas”, poručio je.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)