Home / After Work / LifeStyle / ‘PRIMITIVNA SREDINA JE KRIVA ZA TO’: NATAŠU BEKVALAC TEK SADA ČEKA PAKAO ZBOG ONOGA ŠTO DOLAZI!

‘PRIMITIVNA SREDINA JE KRIVA ZA TO’: NATAŠU BEKVALAC TEK SADA ČEKA PAKAO ZBOG ONOGA ŠTO DOLAZI!

U proteklih pet dana cela nacija se upoznala sa detaljima slučaja porodičnog nasilja u domu Nataše Bekvalac, a ovaj incident je dobio potpuno novu dimenziju nakon što je Luka Lazukić dao prvi intervju u kom je demantovao navode da je pretukao svoju suprugu i pored toga što su objavljene potresne fotografije na kojima možemo videti lice i telo pevačice koji su prekriveni modricama, podlivima i posekotinama.nata1-300x300

Društvene mreže su, kao i uvek, postale poprište podeljenih komentara. Većina svakako podržava Natašu i osuđuje nasilje koje je pretrpela, ali nemali je broj onih koji je stavljaju na stub srama i slažu se sa Lukinom pričom po kojoj je Bekvalčeva navodno samoj sebi nanela telesne povrede, dok se mogu pročitati i skandalozni komentari u kojima korisnici društvenih mreža poručuju da je pevačica nešto takvo “zaslužila”, te otuda i ne čudi poražavajuća statistika o broju žena koje se odvaže da prijave nasilje.

– Nisam čitala komentare, ali je strašno što ljudi pišu da je zaslužila batine jer niko nije zaslužio takve stvari. Veliki sam protivnik nasilja, ali to je dokaz kakva smo primitivna sredina i koliko primitivan narod ovde živi kada opravdava nasilje i podržava muškarace koji tvrde da su žene izmislile da su žrtve. Kod nas je opšte rasulo, drago mi je da sam otišla odavde – iznela je svoje mišljenje za “Pulsonline” Natašina koleginica Katarina Ostojić Kaya, koja je i sama bila žrtva partnerskog nasilja u prošlosti.

Ona smatra da je u prirodi stanovništva sa našeg podneblja da doliva so na ranu ljudima koji su u problemu i na taj način im otežava celu situaciju umesto da pruži podršku, zbog čega će i sama Bekvalčeva proći pakao dok se prašina oko svega ovoga ne slegne. Osim toga, Kaya se prisetila slučaja koji je doživela u prošlosti zbog čega u potpunosti može da razume koleginicu.

Katarina Ostojić Kaya
KATARINA OSTOJIĆ KAYA 

– To se desilo kada sam bila nepoznata javnosti, tako da nije ni mogla da se digne nikakva hajka. Naravno da nikome nije prijatno u tvom okruženju kada doživiš takvo nešto. Mi imamo takav mentalitet da su muškarci nasilnici prema ženama. Kada god se desi neki problem najlakše je fljusnuti šamar i žena ćuti. Drago mi je što ulazimo u neka vremena u kojima se o tome sve otvorenije priča. Mislim da treba napraviti pakao od života svakome ko digne ruku na ženu, pogotovo kad joj nanese povrede kakve viđamo na Nataši ovih dana – rekla je u jednom dahu Ostojićeva, a potom nastavila sa prisećanjem:

– Ja sam bila klinka u to vreme. Imala sam dokaz za to što se desilo. Ja sam takva u tom trenutku bila da sam samo okenula leđa i prekinula svaki kontakt sa tom osobom. Naravno da sam otišla da snimim sve te povrede da ih imam u slučaju daljih neprijatnih situacija, ali na svu sreću ih nije bilo više. Sve je bilo onako kako sam želela odnosno da više ne dođe do bilo kakvog kontakta – zaključila je priču pevačica.

Pulsonline.rs/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)