Home / Ličnosti / NAJVEĆA TAJNA DONALDA TRUMPA: Orgije, prostitutke i lude noći u Moskvi, SVE SU SNIMILI RUSI

NAJVEĆA TAJNA DONALDA TRUMPA: Orgije, prostitutke i lude noći u Moskvi, SVE SU SNIMILI RUSI

Godine 2013. trenutni američki predsjednik Donald Trump otputovao je u Rusiju, točnije u Moskvu, radi natjecanja Miss Universe

Na tom je putovanju jednu noć odsjeo u Ritz-Carlton hotelu, u istom predsjedničkom apartmanu u kojem su odsjedali i Barack Obama i Michelle Obama. U želji da oskvrne krevet na kojem je spavao njemu omraženi predsjednik i prva dama Trump je napravio najbolje što je mogao – naručio je, kaže sada već urbana legenda, prostitutke koje su na tom krevetu urinirale jedna na drugu, dok ih je Trump sa sigurne udaljenosti promatrao.

Ta se “anegdota” spominje u takozvanom Steele dosjeu, tako nazvanom prema britanskoj špijunu Christopheru Steeleu koji je podatke sakupio (navodno prema nalogu Hilary Clinton), a čitav je dosje objavio BuzzFeed još 2017. godine. “Bio sam u okolici Moskve s izborom za miss koji je, usput rečeno, prošao fantastično, apsolutno fantastično. Upozoravao sam suradnike da paze da ih ne snime dok čine neke gluposti, a pri tome, ja sam bakteriofob, mislite li zaista da bih bio blizu urina”, rekao je predsjednik SAD-a u jednom od posve surealnih obraćanja medijima i građanima.

Iako formalna istraga, navodno, nikada nije pokrenuta i FBI se bavio dosjeom Steele, pa su mnogi ispod žita insinuirali da Rusi gotovo sigurno imaju snimku Trumpovih ludorija, a to je zauzvrat razlog zašto američki predsjednik kategorički odbija reći išta negativno o Vladimiru Putinu. “Mogu razumjeti da lider jedne sile iz geostrateških i političkih razloga ne želi o lideru druge sile javno govoriti negativne stvari, iako nije da je to Trumpa do sada sprječavalo, no iz osobnog iskustva sam vidio da Trump i privatno odbija kritizirati Putina, a kamoli ga prozvati za nešto”, kaže smijenjeni šef FBI-ja James Comey kojeg je radi “nelojalnosti” potjerao Donald Trump, a koji je o svom radu (i predsjedniku) upravo napisao knjigu te dao veliki intervju.

“U srži dosjea Steele su tri teorije o tome zašto bi se Rusi uplitali u američke izbore. Prvo, da zaprljaju i unize američku demokraciju koja je mnogima uzor. Drugo, da se ponizi i našteti Hilary Clinton, koju Putin mrzi, te da se pomogne Donaldu Trumpu da postane predsjednik”, kaže Comey u intervjuu.

Kaže da iako sam dokument nije izgledao potpuno točno ili vjerodostojno, iza njega stoje vrlo vjerodostojni izvori čiji se navodi slažu sa svime što je do sada rečeno o koluziji Rusa i ljudi oko Donalda Trumpa. Comey je, nedugo nakon izbora no prije inauguracije Donalda Trumpa o utjecaju Rusije na izbore, kao i o aferi s prostitutkama, brifirao i predsjednika u odlasku Baracka Obamu i njegov kabinet. “Obama se najviše brinuo oko toga kako ćemo američku demokraciju ubuduće zaštititi od interveniranja drugih, i pitao me kada ću o cijelom Steele dosjeu brifirati Trumpa.

Dignuo je obrve na način da sam znao da mi zapravo želi sreću”, rekao je Comey o razgovoru. Trumpu je, kaže, morao reći jer su bili svjesni da su neki mediji već baratali određenim podatcima. Comey se na tu temu susreo i s Trumpom u Trump Toweru u New Yorku, što je bio prvi puta da se susreće s njime. “Nakon što smo im iznijeli većinu problema (osim priče s prostitutkama), Trump i njegova ekipa su odmah, pred nama, počeli pričati o tome kako će oko toga stvoriti spin. To se ne radi pred nama, obavještajna služba ne treba ništa o tome znati”, rekao je Comey koji je onda ostao potpuno sam s Trumpom kako bi mu mogao reći za priču s prostitutkama.

“Prvo me na sva usta hvalio, tako on pokušava steći odanost. Nisam ništa na to govorio jer sam osjećao da me se ne treba hvaliti za moj posao. Kad sam napokon počeo pričati o navodnim događajima on me zaustavio i rekao “jel’ ja izgledam kao čovjek kojem trebaju prostitutke”? Nakon toga je počeo nabrajati sve optužbe drugih žena da ih je neprimjereno dirao ili seksualno zlostavljao. To me šokiralo, ne znam čemu to”, rekao je Comey. Bivši šef FBI-ja prisjeća se kako je Trumpu rekao kako nije pod istragom i kako mu je Trump rekao da “postoji 1 posto šanse da Melania povjeruje tim navodima, i to je jako loše”.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)