Home / Ličnosti / “ČISTKA” U JUNAJTEDU: Pogba može da pakuje kofere

“ČISTKA” U JUNAJTEDU: Pogba može da pakuje kofere

Kada je u avgustu 2016. godine Pol Pogba postao najskuplji fudbaler u istoriji ove igre, Žoze Murinjo smatrao je da će povratnik na “Old Traford” biti “srce tima” bar desetak godina.

Kako navodi britanski “Dejli mejl”, portugalski strateg gubi strpljenje, razočaran je partijama koje pruža 25-godišnji Pogba i spreman je da ga proda. O tome svedoči i podatak da je reprezentativac Francuske, na poslednjih 14 utakmica, svega četiri puta proveo na terenu svih 90 minuta. To svakako nisu bila očekivanja Junajteda kada su za njega platili 105 miliona evra.

Neočekivani poraz od Vest Broma (0:1) ujedno je značio i oproštaj od titule u Premijer ligi, a Murinjo je na tom meču izveo Pogbu iz igre već u 58. minutu.

Naredna Pogbina destinacija mogao bi da bude Mančester siti. Gvardiola je pre 11 dana otkrio da je dobio poziv Mina Rajole, koji mu je nudio da kupi francuskog vezistu.

Kao što smo prethodno pisali, “građani” ove nedelje čekaju sudsku presudu, kako bi bili sigurni da će moći da registruju igrače u naredna dva prelazna roka.

Izvor:Novosti

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)