Home / Ličnosti / Nevjerovatan nastup mađioničara koji je rasplakao žiri i publiku (VIDEO)

Nevjerovatan nastup mađioničara koji je rasplakao žiri i publiku (VIDEO)

Nastup mađioničara Marca Spelmanna u showu Britain’s Got Talent dugo će se pamtiti.

Dok su svi drugi natjecatelji uglavnom vidno nervozni pokazivali svoje vještine i umijeća, uspješno ili manje uspješno, Marc se na pozornici pojavio potpuno smiren i pun samopouzdanja te pokazao trik koji mu je osigurao zlatni gumb i direktni prolaz dalje u showu.

Žiriju je podijelio flomaster, knjigu, Rubikovu kocku, bojice i karte te im zadao zadatke, a nakon toga se vratio na pozornicu i pokazao kako izgleda “prava magija”.

Na videozidu počeo se vrtjeti filmić koji je otkrio da Marcova žena boluje od raka nakon što je uspjela zatrudnjeti poslije pet godina neuspješne umjetne oplodnje. Njihova kćerkica Isabella preživjela je kemoterapije kroz koje joj je majka prolazila te se rodila kao zdrava djevojčica.

Dok su se na zidu vrtjele snimke malene Isabelle, publika i članovi žirija su plakali i oduševljeno gledali što se događa pred njima. Video koji je Marc prikazao sniman je kroz dvije godine Isabellina života, a ona je u njemu uspjela pogoditi sve ono što je i žiri izabrao ili dobio iz stvari koje im je Marc podijelio na početku nastupa.

Cafe/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)