Home / Vijesti / BiH / STISNULA GAS UMJESTO KOČNICE: Instagramuša Hana Hadžiavdagić spucala u tramvaj, automobil, pa u zgradu

STISNULA GAS UMJESTO KOČNICE: Instagramuša Hana Hadžiavdagić spucala u tramvaj, automobil, pa u zgradu

Nije jasno je li pokušavala proći između tramvaja i automobila, no uzela je prednost tramvaju, ispričala je očevitkinja

Prvo je udarila u tramvaj pa u auto, a onda punim gasom, umjesto da koči, udarila u zgradu, ispričala je čitateljica portala 24sata.hr., koja je poslala fotografiju saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovala novinarka i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković (32). Dodala je kako se nesreća dogodila kod Branimirove tržnice u Zagrebu.

– Mislim da nisam ništa slomila, ali ići ću na Hitnu – rekla je Hana. Istaknula je da za sada ne može govoriti o detaljima nesreće.

Čitateljica, koja je svjedočila događaju, smatra da je do nesreće došlo jer voditeljica nije poštivala saobraćajne propise.

– Nije jasno je li pokušavala proći između tramvaja i automobila, no uzela je prednost tramvaju. Okrznuvši tramvaj, odvalila je lijevi branik – ispričala je za 24sata.hr čitateljica. Međutim, nekoliko trenutaka nakon nesreće uslijedila je još veća.

– Voditeljica je, valjda zbog šoka, stisnula gas umjesto kočnice i zabila se u zgradu ispred. Vozač iz auta koji je bio iza nje, odmah je potrčao u pomoć, no gospođi, nasreću, nije bilo ništa. Otvorili su joj se zračni jastuci te su i ona i pas prošli bez većih povreda – zaključila je čitateljica. Kaže da je šokiranu voditeljicu odmah poslije nesreće došao utješiti njen suprug Tarik Tabaković (34).

(24sata.hr/SB/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)