Home / After Work / LifeStyle / ŠOKANTNO! KAMIONOM SE ZALETEO U NADVOŽNJAK: U punoj brzini hteo da prođe, ali je ZABORAVIO PODIGNUTU PRIKOLICU!

ŠOKANTNO! KAMIONOM SE ZALETEO U NADVOŽNJAK: U punoj brzini hteo da prođe, ali je ZABORAVIO PODIGNUTU PRIKOLICU!

Kamion pun semena uljane repice, za sada iz nepoznatih razloga, „ostavio je“ celu svoju prikolicu na jednom pešačkom nadvožnjaku u Kvebeku

 Nezgoda, za koju je, ovako na prvi pogled teško naći objašnjenje, dogodila se juče oko 11.30 na kanadskom auto-putu broj 40.

Kao što se može videti na snimku, teretni deo kamiona je bio u potpuno podignutom položaju (za istovar), a vozilo se kretalo gotovo maksimalnom brzinom u tim uslovima.

Sudar prikolice i nadvožnjaka bio je silovit, a rasprskavanje semena uljane repice kojom je bio natovaren, samo je doprineo da scena bude još neverovatnija.

Na sreću, niko nije povređen, samo su kolovozne trake u oba pravca bile zatvorene narednih 20 časova dok nije sve počišćeno – delovi prikolice su se bukvalno „ugradili“ u nadvožnjak.

Inženjeri Ministarstva transporta Kvebeka, koji su izvršili detaljnu inspekciju, kažu da će iz preventivnih razloga morati da skinu „deo strukture“ nadvožnjaka.

Lokalna policija trenutno vrši istragu sa ciljem da ustanovi da li je u pitanju nemar vozača ili mehanički kvar zbog kojeg se tovarni deo sam podigao.

Kvebečka policija ističe da je dobila ovaj video-snimak, ali se još uvek ne zna da li će vozač koji ga je načinio biti kažnjen zbog snimanja mobilnim telefonom tokom vožnje.

Informer/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)