Home / Ličnosti / Rada Manojlović otkrila ko je i zašto protiv njene veze s Harisom Berkovićem

Rada Manojlović otkrila ko je i zašto protiv njene veze s Harisom Berkovićem

Kako Rada Manojlović navodi, mnogi žele da ih nju i Harisa vide razdvojene.

rada_haris_440118999

U posljednje vrijeme lista je sve duža i pjevačica to osjeća, a protiv nje i Harisa su skoro svi, od ljudi iz posla do menadžera.

“Mnogi žele da nas vide razdvojene… Mnogi, vjerujte mi. Mislim na mnoge kolege i ljude iz posla, menadžere, gazde, muzičare… Mnogi su protiv nas. U posljednje vrijeme to osjećam više nego ikada. Meni pričaju protiv njega, njemu protiv mene… Pričaju mi: ‘Ne voli te on, gle koliko je on mlađi, on je druge vjere, varat će te, čemu se ti nadaš?’. Odakle njima ta hrabrost, šta ih boli uho čemu se ja nadam?! To je ili hrabrost ili drskost, bezobrazluk. To mi je van svake pameti, ali ja sam lijepo vaspitana, pa te ljude ne mogu u startu da postavim na svoje mjesto. Navikla sam, valjda, da šutim i klimam glavom, ne primam to k srcu, ali definitivno je da u posljednje vrijeme ima mnogo onih koji su u fazonu – šta će ti on, toliko je mlađi”, kaže pjevačica, ali tvrdi da je svi ti komentari uopšte ne dotiču, prenosi Kurir.rs.

Uprkos raznim pričama i negodovanju, pjevačici Radi Manojlović će se dečko Haris pridružiti u rodnom Četerežu tokom najvećeg hrišćanskog praznika.

“Vidjet ćemo kako ćemo se organizirati zbog posla. On je odrastao u Gradačcu, na tromeđi… Tamo oko jednog kružnog toka bukvalno imaju džamiju, katoličku i pravoslavnu crkvu. Svi se oni tamo druže. Haris je odrastao sa drugarima drugačijih vjeroispovesti. Mislila sam da on ne zna za te naše običaje, a on sve zna i voli! Sve poštuje! On je divan dečko otvorenog uma… Mi ne bismo mogli da opstanemo da smo ostali ostali u nekoj prošlosti”, iskrena je Rada.

(24sata.info)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)