Home / Ličnosti / (VIDEO) RASTA POMJERA GRANICE! Reper objavio spot, uložio 100.000 eura u novi album!

(VIDEO) RASTA POMJERA GRANICE! Reper objavio spot, uložio 100.000 eura u novi album!

Reper, muzičar, kompozitor i tekstopisac Stefan Đurić Rasta konačno objavljuje svoj prvi studijski album “Don reggaeton”. On je u ovaj regionalni projekt uložio oko 100.000 evra!

 Posle svih dosadašnjih uspjeha koje je postigao svojim pjesmama, Rasta je još jednom odlučio da pomjeri granice i postavi nove standarde u muzici.

 On će svake nedjelje publici kroz spotove visoke produkcije predstavljati po jednu od novih sedam numera.

Već danas na njegovom Balkatnon gang kanalu pustiće numeru “Audi Q7” koja govori o dvoje mladih ljudi koji gaje ljubav i strast prema automobilizmu.

– Za muškarca ovo je sasvim uobičajen hobi, ali ne i za djevojku, upravo zbog toga ona kod njega budi posebna osjećanja i želju za blizinom. Odnos između ovo dvoje opisan je kroz romantičnu vožnju (trkanje) kroz grad. Njena želja da bude brza i njegova da bude bliži. Kroz mnoštvo scena vidimo njihov skladan odnos, ali kraj ostavljamo kao otvorenu priču, trku koja se nikada ne završava – kaže Rasta.

Radnja ovog spota je smještena u urbanoj sredini hladnog Beograda. Ovaj album nije međutim jedino na čemu je Rasta radio u posljednje vrijeme. On je spremio nekoliko novih numera za svoje poznate kolege, ali i za neke nove nade, međutim trenutno sve čuva u strogoj tajnosti.

Informer/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)