Home / Vijesti / BiH / DODIK ZADAO NIZAK UDARAC VUČIĆU: U Beogradu se družio sa njegovim najvećim protivnicima!

DODIK ZADAO NIZAK UDARAC VUČIĆU: U Beogradu se družio sa njegovim najvećim protivnicima!

U Beogradu je povodom Dana Republike Srpske i godišnjice proglašenja prvog Ustava RS u Skupštini grada priređena svečanost u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Obilježavanju je prisustvovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijerka Srbije Ana Brnabić, predsjednici parlamenata Srbije i RS Maja Gojković i Nedeljko Čubrilović, ministri u vladama Srpske i Srbije…

Dodik se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim odnosima između Srbije i Republike Srpske.

I dok Dodik u medijima prikazuje idealnu sliku odnosa sa Vučićem i obostranu nedvosmislenu podršku, istovremeno zadaje niske udarce predsjedniku Srbije gajeći odlične odnose sa njegovim velikim protivnicima.

Tako Dodik najsrdačnije razgovore vodi upravo sa velikim Vučićevim protivnikom, liderom Dveri Boškom Obradovićem, koji ne krije simpatije prema predsjedniku RS, dok istovremeno najžešće kritikuje predsjednika Srbije.


Nije Obradović jedini, a ni najpoznatiji primjer. Svima su dobro poznati odlični odnosi Dodika i Miroslava Miškovića, tajkuna koji je “na ratnoj nozi” sa vlastima u Srbiji zbog krivičnih i istražnih radnji koje protiv njega vode organi Republike Srbije.


I dok se u Srbiji bore protiv Miškovića, a Vučić to predstavlja kao jedan od svojih velikih uspjeha karakterišući ova dešavanja kao borbu protiv krupnog kriminala, Dodik čuva odlične odnose sa njim i tako direktno pokazuje da  ne vlada toliki sklad između njegove i Vučićeve politike.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)