Home / Ličnosti / SVE JE SPREMNO ZA TRANSFER GODINE, ALI…: Jedan od najboljih igrača Barcelone dobio brutalnu ponudu koja se ne odbija

SVE JE SPREMNO ZA TRANSFER GODINE, ALI…: Jedan od najboljih igrača Barcelone dobio brutalnu ponudu koja se ne odbija

Jedan od najvažnijih igrača Barcelone u posljednjih 15-ak godina mogao bi napustiti Camp Nou, jer ono što mu nude Kinezi teško se odbija

Momčad Tianjin Quanjian je spremna reprezentativcu Španjolske platiti 70 miliona eura za dvije sezone, no ni to nije sve.

Pored 35 miliona eura po sezoni, vlasnici ovog tima bi iz njegove vinarije otkupili vino u vrijednosti od osam miliona eura, a vino bi prodavali u Kini.

Dres Tianjin Quianjiana već nose Anthony Modeste, Alexandre Pato i Axel Witsel, ali svakako da bi Iniesta bio najveće ime u povijesti kluba.

Evo biografskih podataka o Iniesti koji sigurno važi za jednog od najboljih fudbalera svijeta,PROČITAJTE!

Andrés Iniesta Lujn (Fuentealbilla11. svibnja 1984.) je španjolski nogometaš. Iniesta trenutačno igra kao vezni igrač za Barcelonu. Andres Iniesta je prvi kapetan Barcelone. Iniesta je došao u prvu postavu Barcelone kroz akademsku školu nogometa La Masija. Za Barceloninu prvu momčad debitirao je sa 18 godina 2002. godine. U sezoni 2004-05 Iniesta je počeo biti sastavni dio prvih jedanaest. Andres Iniesta je bio važan igrač za Barcelonu kad je klub osvojio dva povijesna tripleta u sezoni 2008-09 i 2014-15. Sa 33 trofeja Iniestu se smatra jednim od najboljih Španjolskih nogometaša ikada. Iniesta je smatran jednim od najboljih igrača svoje generacije i jednim od najboljih veznjaka svih vremena. Od 2009. Iniesta je uvršten u Europsku momčad godine šest puta. 2012. godine je Iniesta osvojio nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a 2012. i 2013. je imenovan za najboljeg veznjaka svijeta. 2010. godine bio je jedan od posljednja tri kandidata za Zlatnu loptu ali pobijedio je njegov suigrač iz Barcelone Lionel Messi.Iniesta je igrač koji je igrao samo za Barcelonu.2006 je počeo igrati za prvu momčad Španjolske.A prestao igrati za Kataloniju.

Trofeji[uredi VE | uredi]

FC Barcelona

Španjolska

FIFA Svjetsko prvenstvo mladi: drugo mjesto 2003.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)