Home / Ličnosti / Internet ne može da oprosti Ronaldu novu fotku sina

Internet ne može da oprosti Ronaldu novu fotku sina

Mnogo volimo da se miješamo drugima u život. Nije to ništa novo iako živcira svakog normalnog ko je u fazonu “ne diram te, ne diraj me”. Ali postoji nešto u ljudima što ih tjera da budu najpametniji na svijetu kad su drugi u pitanju. Posebno kad su s druge strane selebritiji.

Poznate u eri medija tretiramo kao polubožanstva čije smo smrtnosti svjesni, ali nam nekako mnogo teško pada da im oprostimo i uspjeh i slavu i moć. Zato jedva čekamo da nam se namjeste za neki pljuc ili šut, a s obzirom na naše budne oči, oni to, neminovno, čine češće nego što bi voljeli. Među zvijezdama koje privlače pažnju kako vatrenih fanova, tako i još oštrijih hejtera je jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldno. A pošto već ne možemo mnogo da mu zamjerimo u profesionalnom smislu, sreća pa nam često odškrine vrata u svoj privatni svet. Živio Instagram!

Ronaldo je ovih dana na društvenim mrežama postavio fotografiju svog mezimca Ronalda Juniora i to iz teretane. Mali neodoljivo podsjeća na ćaleta. Skinuo je majicu, nabacio pozu i uz odgovarajuće naoštrenu facu poručio svijetu: “Biću isti kao tata”.

💪Jr say daddy I'm gonna be like you!!! What do you think?? 😂🤔

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A onda se obrušila lavina komentara. Ispostavilo se da bi svi na ovom svijetu bili bolji otac Kristijanu Ronaldu Junioru od Kristijana Ronalda.

“Nahrani to dijete”

“Dijete prvo treba da ide u školu pa onda da trenira”

“Mnogo je mali za teretanu, pošalji ga na neki normalan sport”

I tako dalje, i tako predvidivije…

U okršaju fanova i hejtera za samo nekoliko sati se došlo do preko 60 hiljada komentara, koje portugalski superstar, sigurna sam, neće čitati. A i zašto bi?! Fotka je postavljena da masa ima čime da se hrani, a njemu njihovo mišljenje baš ni za šta ne treba. Kao ni bilo kome drugom ko se u svom životu osjeća ostvareno.

A vi samo nastavite da komentarišete…

Izvor: Noizz.rs

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)