Home / Ličnosti / GLUMICA SE RAZVODI NAKON DVE I PO GODINE BRAKA!

GLUMICA SE RAZVODI NAKON DVE I PO GODINE BRAKA!

Dženifer Aniston i Džastin Tero je dao ovim povodom zvanično saopštenje, u želji da ne ostavi prostora nikome da spekuliše da li su tračevi o razlazu istiniti ili ne. Kako su rekli, zajednička odluka je “ljubazno doneta”, i to pred kraj 2017. godine.

U saopštenju nisu naveli razloge zbog kojih se razvode, a rekli su kako nameravaju da neguju prijateljstvo. Dženifer (49) i Džastin (46) venčali su se u avgustu 2015. godine u Los Anđelesu, tri godine nakon veridbe u avgustu 2012. godine.

Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili da se rastanu kao par, ali se radujemo nastavku našeg nežnog prijateljstva – navodi se u saopštenju.

U normalnim okolnostima učinili bismo ovo u privatnosti, ali tračarska industrija ne može da propusti priliku da spekuliše i izmišlja, pa smo želeli istinu direktno da saopštimo.  Povrh svega, odlučni smo u nameri da zadržimo duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugom – saopštili su Džen i Džastin.

Podsetimo, kako smo pre nekoliko dana i objavili, magazin “Architectural Digest” fotografisao je vilu slavnog para na Bel Eru u Los Anđelesu, čija je vrata Dđenifer po prvi put otvorila za fotografisanje i medije.

Dženifer Aniston
DŽENIFER ANISTON • PRINT SCREEN / YOUTUBE

Međutim, saopštenje o razvodu mnoge je iznenadilo upravo zbog njene izjave za ovaj magazin.

Pogledam okolo, u mog muža, moje pse i naš dom, i ne postoji drugo mesto na kojem bih pre bila – rekla je Dđenifer.

Ipak, Džastin Tero nije davao izjave za pomenuti članak.

Podsetimo, Dženifer je ovo drugi brak. Pre Džastina, Anistonova je pet godina bila u braku sa Bredom Pitom, a razveli su se 2005. godine zbog Anđeline Džoli.

pulsonline.rs

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)