Home / Ličnosti / LEPA BRENA JE U SUZAMA| MISLILI SU DA SAM KLINIČKI MRTAV: POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO NJENOM SINU…

LEPA BRENA JE U SUZAMA| MISLILI SU DA SAM KLINIČKI MRTAV: POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO NJENOM SINU…

Stefan Živojinović (25), sin pjevačice Lepe Brene (57) i bivšeg tenisača Bobe Živojinovića (54) za vrijeme boravka u SAD-u pao je u nesvijest. Liječnici su odmah posumnjali na probleme sa srcem te ga hitno odvezli u bolnicu.

– To se dogodilo u Miamiju, samo sam pao i dalje ništa ne znam. Prekid filma. Trajalo je poput vječnosti, a onda su mi rekli da sam svega nekoliko minuta bio u nesvijesti. Prijatelj je odmah zvao hitnu i liječnici su rekli da nalikuje na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo- piše srpski Svet.
foto: Instagram

– Nisam nikom javio jer je to nebitno i može se svakome dogoditi. Nisam smio to reći Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da ne izlude od brige. Uradio sam sve analize i zdrav sam kao dren. Liječnici su pogriješili – kazao je sin Lepe Brene.

Inače, kako srbijanski mediji navode, sve se dogodilo nekoliko dana prije Nove godine. Stefan je bio pod velikim stresom oko nove pjesme ‘U drugom životu’, pa je utočište potražio na drugom kontinentu. Danju se bavio sportom, a noću izlazio po klubovima.

 – Nije bilo toliko strašno koliko je isprva izgledalo. Više je to bilo padanje u nesvijest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena što se dogodilo. Šutio sam jer ih nisam htio opterećivati. Dovoljno sam im stresa nanio za života, sada se trebam maksimalno potruditi da ih poštedim svega što ih ne mora zabrinjavati- rekao je novopečeni pjevač Stefan.

24sata.hr

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)