Home / Vijesti / Regija / FOTO Hrvati otišli na odmor u Sloveniju, netko im je zasuo auto izmetom

FOTO Hrvati otišli na odmor u Sloveniju, netko im je zasuo auto izmetom

ČETVERO Rovinjana prošlog tjedna boravilo je u Sloveniji u hotelu Terma Dobrna, a svoj posjet Sloveniji neće pamtiti po dobrome.

Kako piše Glas Istre, netko im je večer prije nego što su trebali krenuti kući automobil “ukrasio” ljudskim izmetom. Bilo ga je po prozorima, haubi, vratima…

“Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam shvatio o čemu se radi. Naime, prvo sam vrijeme mislio da je u pitanju izmet ptica pošto uistinu nisam mogao pojmiti da netko ili više njih, ima potrebu prikupljati ljudski izmet i iskrcati ga na automobil”, ispričao je za Glas Istre Bojan Milijašević.

Kaže da je razočaran i reakcijom osoblja u hotelu u kojem su odsjeli. Nitko nije reagirao, a kada su prijavili događaj dočekao ih je hladan tuš.

“Reakcija hotelskog djelatnika bila je ta da se obratimo policiji, odnosno da ga naš problem ne zanima. Jednom riječju čovjek nas je lijepo otpilio. S druge strane nisam želio raditi probleme, a ni gubiti vrijeme na policiji pa im se nisam obratio. Sada i dolaskom kući samo želim pokazati javnosti što sam doživio, odnosno kako se u pojedinim dijelovima Slovenije dočekuju i ispraćaju gosti”, kaže Milijašević.

Smatra da je ovo plod nečije zlobe i pakosti, ali kaže kako će i dalje često odlaziti u Sloveniju i da ga ovakvi ispadi u tome neće omesti.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)