Home / Ličnosti / Bayern želi Perišića jer ostaje bez Robbena i Riberyja

Bayern želi Perišića jer ostaje bez Robbena i Riberyja

IAKO SE činilo da bi ove sezone mogao uvesti Inter u ozbiljnu borbu za naslov prvaka, Ivan Perišić više nije u milosti navijača koji će na kraju priče biti sretni ako se klub plasira u Ligu prvaka.

Sezonu je sjajno otvorio sa sedam golova i šest asistencija, no potpuno je stao, a s njim i cijela momčad. Prošle subote prvi put je doživio da mu gledatelji na San Siru zvižde i sve su glasnije priče da će hrvatski reprezentativac na ljeto potražiti novi klub.

Dugo se u njegovu kontekstu kao najrealnija destinacija spominjao Manchester United, ali uključio se i mihenski Bayern. Direktor Karl-Heinz Rummenigge u intervjuu za njemačke medije rekao je da klub ovog ljeta neće produžiti ugovore s Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom koji će tako postati slobodni igrači.

Obojica se nisu naigrali ove sezone jer su imali problema s ozljedama, no nema sumnje da će njihov odlazak iz Bayerna ostaviti veliku prazninu u momčadi. Nju bi trebao popuniti Ivan Perišić kojeg su čelnici Bayerna, piše Calcio Mercato, uzeli u razmatranje kao možda i najbolju opciju za popunjavanje momčadi.

Perišić je u karijeri igrao u Dortmundu i Wolfsburgu tako da s prilagodbom na Bundesligu ne bi imao nikakvih problema, a u Njemačkoj se već dokazao kao sjajan igrač. Inter ga je Wolfsburgu u ljeto 2016. platio 20 milijuna eura i uopće nije upitno da će za njega tražiti barem dvostruko više.

Index,hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)