Home / Ličnosti / CIFRA ZA KOJU JOŠ NISTE NI ČULI: POGLEDAJTE KOLIKO LEPA BRENA IMA NOVACA NA BANCI…

CIFRA ZA KOJU JOŠ NISTE NI ČULI: POGLEDAJTE KOLIKO LEPA BRENA IMA NOVACA NA BANCI…

Lepa Brena počastila se jednim od najluksuznijih automobila na svijetu, Maybachom S500. Pjevačica Lepa Brena kupila je luksuzni automobil Maybach od prijateljice Dragane Mirković. Brena je poželjela, navodno, imati ‘elegantiniji’ auto od džipova koje je do sada vozila, piše Blic.

“Brena je htjela novi auto, a kad god bi se vidjela s Draganom i njenim suprugom Tonijem, govorila bi im da joj treba baš takav auto. Iskoristila je mogućnost da kupi vrijednu stvar na praktičniji način. Brena je uvijek bila pametna poslovna žena”, rekao je izvor blizak Breni i pjevačici Dragani Mirković.

Muzička zvijezda svoj je novi Maybach dobila odmah te ga je platila oko 150.000 eura.

Rođena je u Tuzli a odrastala je u Brčkom. Još kao studentica se preselila u Beograd. Potom napušta studij i započinje pjevačku karijeru. Jedno vrijeme živi u Novom Sadu.

Karijeru je započela 1981. godine i to u jednoj od tada najpopularnijih emisija koju je uređivao pokojni srpski voditelj Minimaks. U kratkoj majici i bermudama je sa svojim sastavom “Slatki greh” sudjelovala na tom snimanju, no upravo zbog drastične razlike od ostalih “novih nada” njena izvedba je izbačena iz emisije. Ta snimka je upotrijebljena u “Nedjeljnom popodnevu sa Minimaksom” kao šala na njen račun, no njena karijera tada polazi uzlaznom putanjom. Snimila je 17 albuma, par filmova, između ostalih hit-seriju “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert (1989. u Sofiji i 1994. u Beogradu), umjetnica je s najvećim glazbenim tiražama u povijesti balkanske glazbe.

Bila je prva žena iz Jugoslavije koja je snimala spotove na egzotičnim mjestima, u Turskoj za pjesmu “Robinja”, u srednjoj Africi za “Tamba lamba”, u Španjolskoj “4 godine”, Ujedinjenom Kraljevstvu “Hajde da se volimo” (engleska verzija), na Floridi za “I da odem iza leđa Bogu” i “Bol za bol” i dr. Najveći hitovi su joj “Šeik” (1984.), “Jedan dan života” (1985.), “Okrećeš mi leđa” (1986.), “On ne voli me” (1987.), “Golube” (1987.), “Jugoslovenka” (1989.), “Bosanac” (1983.), “Čik pogodi” (1990.), “Ja nemam drugi dom” (1994.), “Izdajice” (1995.), “Ti si moj greh” (1996.), “Luda za tobom” (1996.), “Pazi kome zavidiš” (2008.), “Uđi slobodno” (2008.) itd.

Spektakularni koncert je održala u Bugarskoj pred 100.000 posjetitelja, na stadionu na koji je sletjela helikopterom. Brena je za svaku Novu godinu imala i svoj poseban nastup u programu na televizijskim postajama jugoslavenskih republika i pokrajina. 1991. godine se udala za srpskog tenisača Slobodana Bobu Živojinovića s kojim ima dva sina, Stefana i Viktora, dok je Filip Slobodanov sin iz prvog braka. 2000. godine im je otet stariji sin Stefan, a poslije njegovog oslobađanja (otmičarima je plaćena otkupnina), Brena s obitelji seli na Floridu. Brena je sinonim za zvijezdu i jedna od najbogatijih pjevačica danas na prostoru bivše Jugoslavije. Posljednjih godina s obitelji živi u Beogradu.

Vlasnica je folk i turbofolk produkcije “Grand”, predstavništva “Red Bull” i “Ford” za Crnu Goru i Srbiju. 2004. godine je održala koncert u Brčkom i u Tuzli.

Deklarira da je po nacionalnoj pripadnosti “Jugoslavenska”

Blic

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)