Home / Ličnosti / KARLEUŠU NAPALI ZBOG SALA OKO STRUKA: POGLEDAJTE GENIJALNI ODGOVOR KOJI JE SVE UĆUTKAO…

KARLEUŠU NAPALI ZBOG SALA OKO STRUKA: POGLEDAJTE GENIJALNI ODGOVOR KOJI JE SVE UĆUTKAO…

Pop zvijezda Jelena Karleuša je član žirija emisije “Zvezde Granda“, a prethodna tri dana je provela na snimanjima. Mnogi srpski mediji su popularnu pjevačicu zabranili, dok oni u kojima je dozvoljena nimalo ne štede riječi osude prema njoj, a ovoga puta našla se na meti jednog dnevnog lista, koji je Karleušu stavio na “stub srama“, zbog kako je navedeno sala oko njenog struka. Jelena, koja važi za najzgodiniju pjevačicu na estradi oglasila se povodom uvreda, te začepila usta dužebrižnicima, i to ovim riječima:

– “OTVORENO I KRATKO PISMO SVIMA:

Povodom uvreda koje svakodnevno trpim u medijima zbog, citiraću “SALA OKO MOG STRUKA“ (iako mislim da svako ima to “salo“ kad se savije) podsetiću javnost (novinari to odlično već znaju) da sam u poslednjih godinu dana izgubila dve bebe i bila na tri operacije. To je i razlog mog medijskog i muzičkog pauziranja.

TAČNO JE-ugojila sam se 6 kilograma, a najviše u stomaku. Ali ja ću smršati. A čovek od novinara i dobra riba od novinarke, ko god da piše te gluposti-NIKAD NEĆE BITI“, napisala je JK na svom Facebook profilu.

DV

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)