Home / Vijesti / Gradovi / VIDEO- Akcija interventne policije u noćnim satima, upali u zagrebačku vilu i spasili Kineze

VIDEO- Akcija interventne policije u noćnim satima, upali u zagrebačku vilu i spasili Kineze

KINESKI državljani bili su zatočeni u dvije vile na širem zagrebačkom području, u jednoj od 800 kvadrata zatečena su 42 kineska državljana, u drugoj od 400 kvadrata zatečeno je 19 kineskih državljana. Od te brojke, dvojica Kineza bili su čuvari i radili su za Hrvate koji su vodili operaciju.

48-godišnji Hrvat osumnjičen je da je unajmio dvije navedene kuće koje su bile opremljene tek minimalnim uvjetima potrebnima za stanovanje, dok je drugi, 51-godišnjak s područja Zagreba, žrtve dovezao u Republiku Hrvatsku. Namamili su ih obećanjima o lakoj i legalnoj zaradi, a onda su ih zatočili, oduzeli dokumente i tjerali da za njih mjesecima vrše računalne prijevare.

U noći na četvrtak policija je započela koordiniranu akciju upada u obje vile, cilj je bio zateći žrtve u činjenju računalne prijevare.

“Radilo se o površinski velikim objektima pa je angažiran veliki broj djelatnika interventne policije. Nasilno su ušli u dva objekta na području Zagreba. Trebali su što prije ući i staviti pod nadzor situaciju i spriječiti da se unište dokazi. Jedan policijski djelatnik ozlijeđen je prilikom upada”, rekao je Damir Barić, zapovjednik interventne policije.

Pogledajte policijsku akciju.

 Index
Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)