Home / Vijesti / Gradovi / Zbog muškarca u crvenom automobilu policija pokrenula veliku akciju: ”Jedna žena zatekla ga je u spavaćoj sobi”

Zbog muškarca u crvenom automobilu policija pokrenula veliku akciju: ”Jedna žena zatekla ga je u spavaćoj sobi”

Velika policijska akcija kod Novog Marofa. Sve je počelo kada su stanovnici nekoliko sela uočili i snimili muškarca u crvenom automobilu kako promatra i vreba kuće. Muškarac je, kažu mještani, upadao u garaže, na terase pa čak i u spavaće sobe mještana.

Jedno crveno vozilo posljednjih dana sijalo je strah u okolici Novog Marofa. Točnije, njegov vozač koji je nepozvan išao od kuće do kuće.

”Svekrva ga je na vrijeme uočila. Inače, naša vrata su otključana i bilo bi svašta da ga na vrijeme nismo vidjeli”, rekla je Snježana Mikulčić Jakopović.

”Dosta je tu bilo bliskih susreta u kući. Žene su ga sretale, jedna ga je tu gore srela u spavaćoj sobi pa možete misliti. Ne znam, možda bi se i ja uplašio u prvi tren”, kaže Franjo Kzmić.

Uplašio je i gospođu Mariju. Kao i njezinu snahu koja ga je našla – u garaži. ”Kako se usudio, nemam pojma. Van za njom, a gdje je došao tako brže ja ne znam”, požalila se Marija.

Brže bolje bi svakome tko bi ga ulovio smislio i ispriku. ”Kao zagubio se, tražio, zvonio je. Nitko se nije javljao. Ušao je u kuću onda mobitel mu je ispražnjen, traži put za Varaždin, traži put za Zlatar. Koliko ja to vidim, on jednostavno pokušava ući u stan pa ako nekog sretne onda mu je to isprika, ako ne – natrpa džepove i ode van”, ispričao je Franjo Kuzmić.

nadzorne

”Navodno je ukradeno nekoliko stotina tisuća, u stvari desetaka tisuća jednoj gospođi baš tu negdje u jednom selu”, rekla je Snježana.

Nakon nekoliko dojava građana, policija je krenula u potragu i naposlijetku pronašla automobil i čovjeka sa snimke. No, više informacija nam nisu mogli dati jer, kako kažu, u tijeku je kriminalistička istraga. Inače, za neovlašteni ulazak u dom, kazna zatvora je do jedne godine, a ako je nešto ukradeno, onda može biti i do osam godina.

Dnevnik.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)