Home / Vijesti / Svijet / UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Lift otrgnuo nogu ženi, pala je zbog buljenja u mobitel

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Lift otrgnuo nogu ženi, pala je zbog buljenja u mobitel

ŽENI u Kini lift je otrgnuo nogu nakon što se spotaknula i zaglavila u vratima lifta, nakon što je očito gledala u mobitel, umjesto ispred sebe.
Jeziva snimka prikazuje ženu koja, očito gledajući u mobitel, ulazi u lift koji se, kako izgleda, zbog određenog tehničkog kvara počeo kretati prije nego što je ona ušla u njega. Žena se zbog toga spotakla o dno lifta i upala je u njega, ali dio noge joj je ostao izvan lifta zaglavljen u vratima koja su se zatvorila.
Na njenu nesreću, lift se nastavio kretati i trgati joj nogu pri prelasku na gornji kat zgrade. Žena se grčila u bolovima, dok se lift i dalje kretao, sve do trećeg kata, kada se konačno zaustavio. Nakon toga, na snimci se žena vidi kako leži i čeka pomoć, dok joj je noga potpuno zdrobljena do koljena.

Upozorenje svima koji bulje u mobitele dok se kreću
Na početku snimke vidi se i druga žena iza prve, ispred koje su se zatvorila vrata u kojima je zaglavila noga nesretne Kineskinje. Kako javlja Daily Mail, nesreća se dogodila u poslovnoj zgradi u Šangaju.
Nije poznato je li žena preživjela ovu nevjerojatnu nesreću koja se navodno dogodila još u srpnju, ali snimka s nadzorne kamere objavljena je tek nedavno na kineskoj video platformi Iqiyi.
Ovo bi svakako moglo poslužiti kao upozorenje svima koji bulje u mobitele dok se kreću, bilo pješice ili se voze u automobilu – takav neoprez može završiti tragično.

UPOZORENJE ČITATELJIMA: SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆA
INDEX
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)