Home / After Work / VODITELJICA INTERVJUA KIHNULA U SEKU ALEKSIĆ: POGLEDAJTE KAKO JE PJEVAČICA ODREAGOVALA… |VIDEO

VODITELJICA INTERVJUA KIHNULA U SEKU ALEKSIĆ: POGLEDAJTE KAKO JE PJEVAČICA ODREAGOVALA… |VIDEO

Inače, pjevačica ovih dana uspješno reklamira svoj novi singl, u centru je medijske pažnje jer često mijenja imidž – tačnije oblik frizure i boju.

Pjevačica Seka Aleksić nedavno se našla u prilično neočekivanoj situaciji dok je radila intervju za emisiju “Exkluziv”.

Naime, novinarka koja je razgovarala sa njom je očigledno bila malo prehlađena, pa je u jednom momentu kinula, a njena pljuvačka je završila na pjevačicinim usnama.
Iako bi mnogi možda očekivali drugačiju reakciju, Seka je počela da se smije.
– A što si me pljunula… na usne – smijala se Seka.

Sekinu reakciju možete pogledati klikom OVDJE!

Inače, pjevačica ovih dana uspješno reklamira svoj novi singl, u centru je medijske pažnje jer često mijenja imidž – tačnije oblik frizure i boju. Šta još možemo očekivati o Seke Aleksić – ostaje da se vidi…

JOŠ O SEKI ALEKSIĆ

Rođena je 23. travnja 1981. godine, u Zvorniku kao dijete majke Ibrime i oca Milorada. Pohađala je osnovnu školu »Mitar Trifunović Učo« u Zvorniku. Dva mjeseca prije završetka četvrtog razreda, cijelu državu je zahvatila oluja rata zbog čega je Seka sa bratom i majkom izbjegla u Banju Koviljaču, gdje je završila četvrti razred osnovne škole da bi se nakon godinu dana preselili u Lipolist, kraj Šapca.

Prvi javni nastup u njenoj pjevačkoj karijeri je imala u prnjavorskoj kafani »Evropa«, sa samo 14 godina.

1996. godine Seka napušta srednju školu i potpuno se posvećuje svojoj pjevačkoj karijeri, preuzevši teret hranitelja obitelji. U narednih nekoliko godina, preko Mladenovca, Dvorova, Bijeljine odlazi u Švicarsku, gdje stupa u brak i poslije nekog vremena se i razvodi. Iz Švicarske se vraća u Bijeljinu i nastavlja sa svojom pjevačkom karijerom, prikupljajući novce za svoju prvu ploču.

Od nastupa 2002. na glazbenom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pjevačice, nastavila je živjeti i raditi u Srbiji sa svojim dečkom, poznatim srpskim menadžerom i producentom, Zoranom Kovačevićem. Poslije prvih javnih nastupa, ljudi su je vidjeli kao novu, suvremenu, srpsko-bosansku folk pjevačicu.

Seka uskoro pokreće svoju liniju odjeće pod nazivom “Rich Bitch”, u isto vrijeme kad je objavljen njen treći album Dođi i uzmi me. Njena druga linija odjeće pod nazivom “Queen” izdana je nakon izlaska njenog četvrtog albuma Kraljica u jesen 2007. Seka je ubrzo raskinula s dečkom i menadžerom s kojim je bila u vezi 5 godina i nastavila suradnju sa Zoranom Kovačevićem. U svibnju 2009. raskinula je i s njim. Uskoro upoznaje Veljka Piljikića, a u prosincu je izdala svoj peti album Slučajni partneri koji je pratio novi imidž.

Seka je u rujnu 2016 rodila sina Jakova kojeg je godinama iščekivala. Nakon pauze poslije poroda 1.travnja izdaje singl “Evo” koji je doživio brojni uspjeh. Ubrzo nakon toga izdaje album “Koma” koji je kao i svaki Sekin album bio uspješan i u kome se posvetila pop žanru za razliku od ostalih albuma.

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)