Home / After Work / Brad Pitt u šoku: Angelina ponovno zaljubljena, opet se udaje?

Brad Pitt u šoku: Angelina ponovno zaljubljena, opet se udaje?

ANGELINI JOLIE nije dugo trebalo da preboli razvod od Brada. Prema pisanju američkog tabloida In Touch, glumica je ponovo sretno zaljubljena, a razmišlja i o ponovnoj udaji. Novi izabranik njenog srca je slavni filantrop kojeg je upoznala prošle godine u Londonu.

Angelina novog dečka planira upoznati sa svojih šestero djece, a najviše je brine kako će reagirati njeni najstariji sinovi Maddox i Pax.

“Čekala je da se slegne prašina oko razvoda prije nego ga uključi u njihove živote, no moguće je da će im ga predstaviti već idućeg tjedna”, prenio je izvor blizak Angelini. “Naravno da će Brad uvijek biti otac njene djece, ali se isto tako nada da će oni prihvatiti novog muškarca u njenom životu.”

 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Njenog bivšeg muža je ta vijest neugodno iznenadila.

“Brada je ova informacija šokirala. Nije znao ni da se Angelina viđa s nekim, a kamoli da razmišlja o udaji”, prenio je izvor.

Dodao je kako Brad novog muškarca smatra prijetnjom s obzirom na to da on i Angelina trenutno vode bitku oko skrbništva.

“Uzrujava ga sama ideja da bi netko drugi provodio vrijeme s njegovom djecom. Angelininog novog dečka nije još upoznao, a to ni ne želi. Smatra ga uljezom u svojoj obitelji”, rekao je izvor.

izvor/Index/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)