Home / Vijesti / BiH / KONFERENCIJA – JAČANJE LOKALNOG EKONOMSKOG RAZVOJA

KONFERENCIJA – JAČANJE LOKALNOG EKONOMSKOG RAZVOJA

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta u ponedjeljak, 12. 12. 2016. godine organizira Konferenciju pod nazivom „Regulatorna reforma u funkciji privlačenja investicija i jačanja lokalnog ekonomskog razvoja“ koja će se održati u Vitezu, u prostorijama Franšiznog centra s početkom u 10:30 sati.

 Konferenciju, koja je namijenjena načelnicima općina i gradonačelnicima s područja Federacije Bosne i Hercegovine, će otvorit Amir Zukić, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta.

 Cilj ove Konferencije je sudionicima prezentirati mehanizme ponuđene konceptom regulatorne reforme i lokalnog ekonomskog razvoja, te pružiti odgovore na praktična pitanja i izazove u ovom segmentu s kojim se suočavaju jedinice lokalne samouprave. Imajući u vidu da se intenzivnim radom s investitorima doprinosi kreiranju novih radnih mjesta na lokalnoj razini, tijekom ove konferencije sudionici će biti upoznati s utjecajem procesa regulatorne reforme za privlačenje investitora i jačanjem cjelokupnog lokalnog razvoja, te će biti predstavljeni neki od uspješnih primjera jedinica lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)