Home / Vijesti / BiH / HAPPY BY THIRSTY” “Banjalučka pivara” proizvodi za tržište Indije

HAPPY BY THIRSTY” “Banjalučka pivara” proizvodi za tržište Indije

Banjalučka pivara” je potpisala ugovor za uslužno punjenje lager piva “Happy by Thirsty”, s kompanijom iz Indije “JM Baxi Group”.

Kako je saopšteno, ta kompanija važi za najveću logističku kompaniju u Indiji, sa sjedištem u Mumbaju, a ove godine slavi i 100 godina postojanja.

Iz “Banjalučke pivare” poručuju da su mnogo truda uložili u uspostavljanje i razvoj ove saradnje, a ne kriju zadovoljstvo što su uspjeli da realizuju svoje napore.

“Prije šest mjeseci smo počeli razvijati jedan proizvod za našeg saradnika iz Indije i sada smo finalizovali proces. Naši partneri iz Indije imaju mnogo ideja i veliko iskustvo na tržištu Indije, a mi posjedujemo veliko iskustvo u proizvodnji piva, tako da udruženim snagama očekujemo postizanje izvanrednih rezultata u realizaciji našeg zajedničkog poduhvata. Nadamo se dugogodišnjoj i uspješnoj saradnji, pogotovo kada imamo u vidu činjenicu da Indija ima preko 1,2 milijarde stanovnika koje čini veliki broj potencijalnih potrošača”, izjavio je Nikolas Peni, generalni direktor “Banjalučke pivare”. Iz kompanije JM BAXI GROUP ističu da saradnja sa “Banjalučkom pivarom” nije slučajna, već je rezultat pomno sprovedene analize tržišta u okviru koje su tražili adekvatnog partnera za saradnju.

Izvor/Biznis.ba /

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Poziv za učešće u jedinstvenom istraživanju o poboljšanjima i promjenama u preduzećima

Banja Luka, 2.11.2023.) Eda – Agencija za razvoj preduzeća je pokrenula jedinstveno istraživanje sa ciljem …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)