Home / Vijesti / BiH / BISNODE SPEED NETWORKING DIREKTNIM KONTAKTOM DO USPJEŠNIH POSLOVA
Poslovnidnevnik.ba

BISNODE SPEED NETWORKING DIREKTNIM KONTAKTOM DO USPJEŠNIH POSLOVA

Evropska bonitetna kuća Bisnode BH

organizuje, u četvrtak 29. septembra 2016. godine poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Upoznavanje i druženje potencijalnih poslovnih partnera trajat će od 9h do 11h i održat će se u zgradi Networks-a, Skenderpašina 1, Sarajevo, u prizemlju.

Događaj Bisnode Speed Networking  je besplatan i dostupan svima. 

Bisnode Speed Networking, poslovno umrežavanje, omogućava poslovnim ljudima ostvarenje direktnog kontakta sa predstavnicima preduzeća iz različiti branši  i širenja mreže kontakata na taj način. Na Bisnode Speed Networking umrežavanju možete upoznati oko 15 potencijalnih poslovnih partnera, na principu „brzih sastanaka. Cilj ovakvog načina poslovnog umrežavanja jeste da se u kratkom periodu razmjene kontakti, predstave proizvodi, usluge te nove ideje i planovi.

Na ovomjesečnom umrežavanju, učesnici će imati otvorenu lozinku za aplikaciju Boniteti.com, putem koje mogu da provjere poslovanje svoga sagovornika, budućeg partnera.

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća, organizira brze poslovne sastanke već više od godinu dana. Utisci su da je ovo jedan od najefikasnijih načina korištenja radnog vremena ali i jako korisno druženje zbog razmjene poslovnih informacija jer su iste vrlo važne za nove poslovne prilike. Vjerovatnoća ostvarenja biznisa je 36%.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

izvor/Bisnode/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)