Home / Vijesti / BiH / Novi proizvod kompanije Sprind osvaja tržište

Novi proizvod kompanije Sprind osvaja tržište

Ubrzani tempo života ostavlja sve manje vremena za brigu o zdravlju i zdravoj prehrani, a sve češće se biraju proizvodi koji su praktični i ukusni. Zato što nam je zdravlje naših kupaca na prvom mjestu, predstavili smo naš novi proizvod – Baget sa srijemošem u praktičnom pakiranju od 250gr, praktičan za porodice, ali i samce.

Baget sadrži udio srijemoša i pšenične klice. Srijemoš je u narodu poznat kao medvjeđi luk, divlji luk ili šumski luk. Raste u šumama i na obroncima planina, nezagađen, bez umjetnih gnojiva i na čistom tlu. Ova biljka može drastično utjecati na krvni pritisak, na prirodan način redovnom upotrebom snižava krvni pritisak, ali to nije jedino ljekovito svojstvo srijemoša. Srijemoš smiruje i liječi kašalj, jača srce i oslabljeni srčani mišić, štiti kao preventiva od infarkta, usporava i liječi aterosklerozu krvnih žila. Konzumirati baget sa srijemošem možete u svakoj prilici jer je receptura dovedena do savršenstva, te ne ostavlja nikakav trag na Vaš dah. Pšenična klica sadrži visokovrijedne esencijalne aminokiseline. Spoj koji redovnom upotrebom poboljšava zdravlje naših kupaca, a to je najbitnije.

Baget sa srijemošem je idealan izbor za sve one koji preferiraju zdrav život i brinu o svom zdravlju, ali se ne žele odreći dobrih okusa. Aromatičan, topiv i sa veoma mehkom sredinom postat će neizostavan dio Vaše ishrane.

sprind

 

 

izvor/Sprind

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)