Home / Vijesti / BiH / Donna Ares zbog bolesti odustala od muzičke karijere
Dona Ares Poslovnidnevnik.ba

Donna Ares zbog bolesti odustala od muzičke karijere

Pjevačica Donna Ares već drugi put zaredom pobijedila je kancer. Međutim, kako joj se ponovo ne bi vratio, ona je odlučila da odustane od karijere.

Dona Ares Poslovnidnevnik.ba
Dona Ares Poslovnidnevnik.ba

Pjevačica se nakon što se probudila iz anestezije poslije operacije duge 12 sati na emotivan način oprostila od svih poklonika njenih nota, prenosi Alo.

– Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promjene i nova iskušenja. Preživjela sam 12 sati operacije visokog rizika. Sretna sam što imam šansu da krenem ispočetka.

Donna Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više! – počela je svoje obraćanje Dona i nastavila:

– Ništa više nije isto – ni ja, ni vi, ni ona dobra stara vremena. Što je bilo, bilo je. Te pjesmeće se pamtiti još dugo, ali nove ne planiram da snimam – istakla je pjevačica koju su tako posavjetovali i ljekari jer smatraju da su joj povratak na scenu i stresovi upravo vratili bolest.

Donna Ares iako neće nastaviti karijeru i snimati nove pjesme, od muzike, njene najveće ljubavi, neće odustati, makar je samo slušala.

– Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umjetnost takođe. Publika i ja se nećemo i ne moramo rastati nikad, jer ima još milion načina da održavamo ljubav i naše veze – kaže Donna i poručuje fanovima:

– Uvijek ću biti vaš hrabri zmaj i neko na koga ćete sigurno biti ponosni gdje god se nalazili! Mnogima sam inspiracija, zato je vrijeme da i za sebe pronađem inspiraciju i krenem živjeti novi život za koji sam se jedva izborila!! Volim vas i znam da ste uz mene! Od Done Ares će jedino ostati ime i kvalitet na prvom mjestu šta god radila, a ideje se gomilaju – objasnila je pjevačica.

Podsjećanja radi, ona je 2014. godine saznala da boluje od raka i hrabro se sa tim borila posljednje dve godine. Taman kada je mislila da je stavila tačku na to, bolest se vratila u maju ove godine. Nakon liječenja u Danskoj, u kojoj će provesti još nekoliko dana, pjevačica je odlučila da stavu tačku na višedecenijsku karijeru.

izvor/Fokus/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)