Home / EU / SKANDAL EUROPARLAMENTARKE IZ HDZ-a: Narugala se ženi u burkiniju, pa brže bolje obrisala post, ali malo prekasno…BILO BI DOBRO DA EU PARLAMENT RAZMOTRI POTEZE SVOJIH ČLANOVA I DA NACIONALISTE POPUT ŠUICE IZOPĆI IZ SVOJIH REDOVA

SKANDAL EUROPARLAMENTARKE IZ HDZ-a: Narugala se ženi u burkiniju, pa brže bolje obrisala post, ali malo prekasno…BILO BI DOBRO DA EU PARLAMENT RAZMOTRI POTEZE SVOJIH ČLANOVA I DA NACIONALISTE POPUT ŠUICE IZOPĆI IZ SVOJIH REDOVA

Predstavljati svoju zemlju u Europi na ovakav način je u najmanju ruku SKANDALOZAN ,BRUTALAN I NACIONALISTIČKI DA NE KAŽEMO NACISTIČKI !!

Javni nastup na društvenim mrežama Europarlamantaraca se treba pratiti i kontrolisati jer su oni javne ličnosti poput Dubravke Šuice ličnosti  koje predstavljaju svoju zemlju u EU Parlamentu ,za koji mislimo da jos uvijek nema GENERALNO ovakvo mišljenje !!

HDZ-OVKA europarlamentarka Dubravka Šuica, političarka koja predstavlja Hrvatsku u Europskom parlamentu narugala se jučer ženi u burkiniju.

Na svom je Facebook profilu objavila tri fotografije žene koja u burkiniju ulazi u more uz status: “Nije ronioc… #burkini #bikini #newfashion”.

Osim njenog skandaloznog statusa, skandalozni su i komentari njenih pratitelja koje prenosimo s morski.hr portala jer je Šuica obrisala post:

“Triba to dobro namlatit”

“nindža kornjača!”

“Bitno da se lik “razgaćao” a gospođa mu u oklopu”.

Bilo je i komentara ljudi koji su zgroženi njenom objavom, a i sama Šuica se javila:

“Predivan motiv i fotka, to je sve. Nema nikakvih pozadinskih motiva. I jos k tome moja predivna ljubicasta boja…”, napisala je…

alt

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)