Home / Ličnosti / NADMAŠILA ANGELINU JOLIE: Ella Dvornik izbacila nogu u haljini s brutalno visokim izrezom, otkrila i kakve gaćice nosi

NADMAŠILA ANGELINU JOLIE: Ella Dvornik izbacila nogu u haljini s brutalno visokim izrezom, otkrila i kakve gaćice nosi

Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce su na Sarajevo Film Festivalu. Blogerica je prekjučer na crvenom tepihu zabljesnula u zlatnoj haljini za koju je dobila same komplimente, a dan kasnije je nadmašila taj look.

Ella je za sinoć odabrala crnu večernju haljinu s nevjerojatno visokim izrezom koji je pokazao njene vitke, duge noge i tetovažu. U kreaciji Matije Vuice, Ella se tako pridružila slavnim ljepoticama koje su prodefilirale crvenim tepisima u takozvanim vagina haljinama.

Blogerica se u opisu fotografije našalila pa je preduhitrila sve koji su htjeli dovesti u pitanje nosi li ispod haljine donje rublje.

“Imam gaće, imam grudnjak”, napisala je. Ipak, našli su se oni koji su to željeli provjeriti pa im je odgovorila: “Imam obične pamučne bapske tange koje sam navukla do struka.”

Ellina objava je u manje od sat vremena zaradila preko 21.000 lajkova i nekoliko stotina komentara. A među komentarima sami komplimenti…

Perfect "cover" 😙 this summer @bruna_design_croatia beach towels 😎

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

“Prekrasna”, “Opako izgledaš”, “Ubila”, “Ženo, goriš”, “Duže i ljepše noge u životu nisam vidjela”, neki su od komentara oduševljenih fanova.

Ella je u ovoj kreaciji mnoge podsjetila na Angelinu Jolie koja se u sličnoj haljini pojavila na dodjeli Oscara 2012. godine.

“Znači nadje**la si nogu Angeline Jolie na Oscarima”, “Tko je Angelina Jolie?”, poručili su fanovi kćeri Dina i Danijele Dvornik.

@loveelfs ❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Ella je u komentaru fanovima zahvalila na komplimentima: “Hvala vam svima, bas se iživljavamo ovih dana jer nemam prilike nositi ovakve haljine inače pa sam ko curica u maminom ormaru.”

Fanovi su pohvalili i Charlesov izgled, iako je, realno, kraj Elle pao u drugi plan, piše Net.hr

Sunset times ❤️ liquid chrome lipstick, coming soon by @essence_cosmetics

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Sreca kosta 200 kuna ❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)