Home / Ličnosti / POMIRILI SE EMINA I MUSTAFA: Emina pred bivšim mužem pozirala u nikad vrelijim pozama! (FOTO)

POMIRILI SE EMINA I MUSTAFA: Emina pred bivšim mužem pozirala u nikad vrelijim pozama! (FOTO)

Turski mediji bruje o navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala, kako je par nedavno uhvaćen skupa na pjevačevoj jahti. Tim povodom, za naše medije, oglasila se atraktivna pjevačica i objasnila situaciju.

Naime, i fanovi su se ponadali da je u pitanju pomirenje, kako ovo ne bi bio prvi put da im se ljubav vrati.

Kako je poznato, Emina i Mustafa su jednom raskinuli prije braka, te bi ovo za njih bila “treća sreća”.

“Ne vjerujem. Mislim da se ovaj put ugasila ljubav, ali nikada prijateljska ljubav i ljubav prema našoj djeci. Mi smo sada partneri koji moraju djecu da izvedu na pravi put”, rekla je za “Ekskluzivno” Emina.

Velika je vjerovatnoća da je u pitanju bilo porodično okupljanje zarad proslave 10. rođendana sina Jamana, koji se rodio 8. avgusta 2008. godine.

Podsetimo, Emina i Mustafa na Dan zaljubljenih potvrdili su da se razvode.

– Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja – rekla je tada Emina.

Fotografije sa jahte možete pogledati OVDE

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)