Home / Najave / SAMSUNG I iPHONE MU GLEDAJU U LEĐA: Kineski div najavljuje pametni telefon čija će baterija trajati i trajati…

SAMSUNG I iPHONE MU GLEDAJU U LEĐA: Kineski div najavljuje pametni telefon čija će baterija trajati i trajati…

Budući Huawei Mate 20 Pro pametni telefon će imati bateriju koja prelazi kapacitet od 4000 mAh, a više informacija o ovom pametnom telefonu trebalo bi biti dostupno nakon ovogodišnjeg IFA sajma

Mate serija pametnih telefona tvrtke Huawei uvijek je stavljala naglasak na autonomiju baterije, a to će se čini se nastaviti i kod budućeg Mate 20 Pro modela čija bi baterija trebala imati veći kapacitet ne samo u odnosu na još uvijek aktualni Mate 10 Pro, nego i u odnosu na P20 Pro čija baterija ima kapacitet od 4000 mAh.

Novi Huawei Mate 20 Pro bi trebao imati bateriju čiji kapacitet iznosi barem 4200 mAh, a osim baterije većeg kapaciteta očekuje se i da će Mate 20 Pro biti temeljen na novom Kirin 980 čipu.

Tu je i barem 6 GB RAM-a te 128 GB interne memorije. Više informacija o Mate 20 Pro telefonu trebalo bi biti dostupno nakon IFA sajmu u Berlinu, s time da Huawei tradicionalno svoje pametne telefone iz Mate serije službeno predstavlja u listopadu.

SB/PD.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)