Home / Vijesti / BiH / PANDUREVIĆ PORUČILA DODIKU: “Banja Luka ne voli bahatost, ni policija neće stati uz tebe”

PANDUREVIĆ PORUČILA DODIKU: “Banja Luka ne voli bahatost, ni policija neće stati uz tebe”

Potpredsjednica SDS-a Aleksandra Panudurević komentarisala je za Vijesti.ba navode predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o navodno dramatičnom scenariju koji se u Republici Srpskoj od strane opozicije sprema 6.oktobra oduzimanjem izbornog materijala ali i poziv koji je Dodik tim povodom uputio.

“Žao mi je što Milorad Dodik nema nijednog iskrenog prijatelja koji mu smije reći – sačuvaj poslednje mrvice dostojanstva, nemoj da te narod pamti i kao tiranina koji je izgubio racio. On zna da gubi izbore, pa traži ‘’krivce’’ i lažima se pokušava braniti od njih I obračunavati se sa njima jer se osjeća ugroženo. Podsjetiću vas i na onu njegovu strašnu izjavu da Davor ima još dvoje djece i da mu nije ugašena slavska svijeća, a onda dođe i ova današnja. Užasno! I zašto se onda čudi što ga se narod gnuša”

– Ja ga pak javno želim pitati: da li bi on za svoju djecu prevrnuo nebo i zemlju? Naravno da bi! Pa, zašto onda neprijatelje vidi u nesrećnim roditeljima Davida Dragičevića na Trgu i onima koji traže samo jedan odgovor – ko je ubio Davida? Pa, Milorade, daj im taj odgovor i njih neće biti na Trgu, govore ti svaki dan.Milorade, gotovo je, narod te više ne želi. Suzbij strahove, paranoje i sujetu koji te tjeraju da se obračunavaš sa narodom i da mu prijetiš. Niko nije pobijedio narod, pa nećeš ni ti. Budi dostojanstven, da bi 8.oktobra kao građanin mogao izaći na ulicu da prošetaš, poručuje Pandurević.

Dodala je da Dodik ne shvata da je prkosna Banja Luka, koja nikada nije voljela bahatost i nepravdu, ustala i da se brani. Banja Luka se brani od njega. Banja Luka brani život. Brani djecu. Brani pravdu. Banja Luka brani budućnost Republike Srpske.

Smatra da se Dodik ne može nasilnim metodama suprostaviti građanima koji protestvuju.

“Ništa on ne može uraditi niti se on ima s čim suprostaviti ljudima koji samo traže ime ubica. Zar vi mislite da bi policajci, koji imaju djecu i rade za malu platu, stali uz Dodika i Lukača, uz nepravdu, a ne uz pravdu i svoj narod? Tek kada bi to pokušao, Dodik bi shvatio koliko je sam. Vjerovatno bi uz njega ostala samo Željka Cvijanović. Ove dežurne narikače sa RTRS, poput Špirića, prve bi se kamenjem na njega bacile. Dodik je danas samo problem sam sebi, i sve što radi radi protiv sebe. Narod je zbacio breme zvano Dodik, i samo čeka 7.oktobar da to i formalizuje”, kazala je Pandurević za Vijesti.ba.

 

 

(Vijesti.ba/SB/PD.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)