Home / After Work / Auto / SVI SU OSTALI U ČUDU: Elon Musk najavio novo vozilo iz Tesle, evo kako izgleda iznenađenje i koliko će koštati

SVI SU OSTALI U ČUDU: Elon Musk najavio novo vozilo iz Tesle, evo kako izgleda iznenađenje i koliko će koštati

U Tesli ubrzano rade na širenju game, koja će izgleda uključivati i jedno iznenađenje.

Za Teslu Semi svi znamo, a isto je i u pogledu Roadstera. Najiščekivaniji je svakako Tesla Model Y, crossover pozicioniran ispod Modela X. Bar do sada jer je Elon Musk ovih dana najavio još jedan model.

I to ne bilo kakav, već izgleda opet revolucionaran. Radi se o tzv. Minitesli, koji će funkcionirati i za odrasle. Da, tu se ne misli na novitet u ponudi Radio Flyera koji već nudi dječji Model X za 499 USD, već o pravom automobilu.

A pritom valja očekivati neki oblik osobnog transportera, kao što su prije znali prikazivati pojedini japanski proizvođači, ali isključivo u konceptnom izdanju. U nekim se, pak, medijima pojavila informacija kako se ipak radi o donekle klasičnijem automobilu, ali na tragu Volkswagenovog superštedljivog XL1.

Naravno, u Teslinom slučaju bi pogon i dalje bio električan. U svakom slučaju, dolaskom novog modela Tesla bi postao osjetno dostupniji. Prve naznake govore da bi osobni transporter iz Tesle mogao biti dostupan već za oko 10.000 USD.

Musk je na društvenim mrežama znao najaviti brojne zanimljive stvari u koje je malotko vjerovao, a na koncu ih je ipak proveo u djelo.

SB/PD.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)