Home / Vijesti / Regija / Djevojka na Plitvicama pala u ponor dubok 30 metara, izvan je životne opasnosti

Djevojka na Plitvicama pala u ponor dubok 30 metara, izvan je životne opasnosti

Francuska državljanka (23) je u 11.30 sat tijekom razgledavanja izišla izvan ograđenog dijela vidikovca kod jezera OKRUGLJAK.

Francuska državljanka (23), koja je u ponedjeljak pala u ponor u Nacionalnom parku Plitvička jezera i teško se ozlijedila izvan je životne opasnosti, doznaje se  iz riječke bolnice.

 

Liječnik Kazimir Juričić iz Jedinice intenzivnog liječenja u Kliničkom bolničkom centru Rijeka izjavio je da je 23-godišnja Francuskinja u ponedjeljak primljena u bolnicu te da je pri padu s visine zadobila višestruke prijelome vratne, grudne i lumbalne kralješnice te prijelom desne natkoljenice.

Operacijom je saniran prijelom desne natkoljenice, a prijelomi kralješnice liječe se konzervativno, rekao je. Dodao je da je da je djevojka izvan životne opasnosti, opće stanje joj je relativno dobro i postupno se oporavlja.

Mlada Francuskinja je u ponedjeljak oko 11 sati tijekom obilaska u Nacionalnom parku Plitvička jezera izišla izvan ograđenog dijela vidikovca Okrugljak, izgubila ravnotežu i pala u ponor dubine 30 do 40 metara, nakon čega je kolima hitne pomoći prvo prebačena u Gosipć i zatim helikopterom u riječku bolnicu./VL/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)