Home / After Work / LifeStyle / SPREMA SE NEŠTO NEVIĐENO: Samsung Galaxy S10 će stvarno imati ultrazvučni skener otiska prsta!?

SPREMA SE NEŠTO NEVIĐENO: Samsung Galaxy S10 će stvarno imati ultrazvučni skener otiska prsta!?

Blog također potvrđuje najavljene S10 telefone koji bi trebali doći u čak tri verzije te naglašava da će ultrazvučni čitač biti ugrađen u dva modela

Svakog zanima na što će ličiti nadolazeći Galaxy S10 i Galaxy Note 9, a najnovije glasine nalažu da će biti uzbudljiviji nego ijedan uređaj do sad. Prema insajderu pod pseudonimom Ice Unuverse,

Samsungov Guo Minghao i njegov kolega i voditelj mobilne sekcije DJ Koh predstavili su sočne informacije o S10, najavivši posjetiteljima novu tehnologiju koja će zamijeniti ‘loše korisničko iskustvo’ optičkog očitavanja otisaka prstiju.

Njegova objavana kineskom mikroblogerskom sajtu Weibo nalaže da Samsung eksperimentira sa ultrazvučnim čitačem prsta za Galaxy S10 koji će koristiti spomenutu tehnologiju kako bi prepoznao predmete u blizini uređaja.

Blog također potvrđuje najavljene S10 telefone koji bi trebali doći u čak tri verzije te naglašava da će ultrazvučni čitač biti ugrađen u dva modela.

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)