Home / Ličnosti / NATAŠA BEKVALAC ISMEJALA LUKU LAZUKIĆA!

NATAŠA BEKVALAC ISMEJALA LUKU LAZUKIĆA!

Pop zvezda Nataša Bekvalac zablistala je u punom sjaju na spektakularnom nastupu koji je održala na jednom prestoničkom splavu u petak veče. Provokativna haljina u boji zlata sa otvorenim leđima dodatno je istakla Natin seksepil, a pevačica nije skidala osmeh s lica. Nakon što je stigla na nastup, Panonska Barbika nije želela da komentariše činjenicu da je tog dana njen bivši partner, Luka Lazukić na sudu iznosio razne priče na njen račun, već je kroz osmeh rekla: „Došla sam večeras da pevam“. Tako je i bilo!

Vatrena plavuša popela se na binu, a nekoliko stotina njenih fanova, za koje je prestonički splav bio premali da bi ih sve primio, uglas su pevali Natašine hitove.

Pop zvezda, vođena pređašnjim iskustvom, kada je njen nekadašnji suprug Luka Lazukić u jednoj od tužbi protiv nje tražio da mu vrati novac čak i za ceđenu pomorandžu, koju joj je tokom braka plaćao, a za sve to je imao da priloži i račune na sudu, rešila je da se našali sa konobarima u klubu.

Luka Lazukic
LUKA LAZUKIC 

– Molim vas, mnogo sam žedna. Donesite mi jednu vodu, samo bez računa – rekla je Nata, kako prenosi Alo, nakon čega su je fanovi nagradili aplauzom, jer je svima bilo jasno zbog čega je to izgovorila.

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)