Home / Ličnosti / OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Juventus ne želi predstaviti Ronalda, dovode još dva “kapitalca”, jedan igra finale Svjetskog prvenstva…

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Juventus ne želi predstaviti Ronalda, dovode još dva “kapitalca”, jedan igra finale Svjetskog prvenstva…

Bez obzira na dolazak najboljeg igrača svijeta, čelnici Juventusa su odlučili da neće biti nikakvog šou programa, kao što je slučaj bio pri dolasku Cristiana Ronalda u Real Madrid 2009. godine

Ronaldov dolazak u Torrino se očekuje u ponedjeljak ujutro, a njegovo predstavljanje će biti kao i za svako dosadašnje pojačanje tog kluba; u takozvanom “Juve stilu”, izvještava La Gazzetta dello Sport. Predstavljanje će u svakom slučaju biti u ponedjeljak 16.7. u 18:30 sati.

U staroj dami se vole držati tradicije, ne vole mijenjati stare navike – da su svi igrači na istoj razini, bez obzira tko su i odakle dolaze.

 Drugi razlog je taj što bi moglo doći do problema radi kapaciteta samog stadiona, što u pitanje dovodi sigurnost navijača.

Nakon što u ponedjeljak ujutro portugalska zvijezda sleti u Torino, slijedi odlazak na liječnički pregled, kao i upoznavanje medicinskih članova.

Poslije toga Ronaldo će se zaputiti u Continassu gdje su klupske prostorije te će tamo upoznati preostale članove kluba, a očekuje se i posjet u sportski centar Vinovo gdje će mu dobrodošlicu poželjeti igrači i treneri.

Poslijepodne, nakon ručka, Ronaldo će održati press konferenciju. S obzirom da se očekuje velik broj novinara, konferencija će se održati u jednoj od većih dvorana, za razliku od press centra gdje članovi Juventusa inače održavaju konferencije za novinare.

 

Jasno je da su navijači Juventusa ostali razočarani nakon što su čuli da neće biti nikakvog posebnog predstavljanja.

U međuvremenu, CR7 groznica se nastavlja; navijači su počeli masovno obnavljati godišnje ulaznice, a u službenim klupskim trgovinama, dresovi s imenom velike portugalske zvijezde su počeli nemilice nestajati.

No, Juventus po pitanju pojačanja se ne misli ovdje zaustaviti.

Iako će se mnogi pitati odakle toliki novac da nakon ovog transfera Juventus nastavi s kupovinom prvoklasnih igrača, radi se o tome da će im Ronaldov transfer i vratiti velik novac. Naravno radi se o prodaji dresova, ali i o samom CR7 brendu koji je poznat širom svijeta.

Također se smatra da će Mauricio Sarri, koji će nakon odlaska Contea najvjerojatnije postati novi trener Chelseaja, krenuti u lov na Juventusov dvojac, Ruganija Higuaina što bi im vratilo u blagajnu otprilike 100 milijuna eura.

Uz pomoć tog i preostalog novca u blagajni, Juventus će pokušati dovesti Paula Pogbu i Sergeja Milinkovića-Savića, javljaju Tuttosport i La Stampa.

Dolazak Paula Pogbe, po pitanju obje strane će biti dobar posao, s obzirom na probleme koje ima u Manchester Unitedu i na njegovu formu koja nije ni približna onoj kao što je bila u Juventusu.

Spomenuta forma će utjecati i na cijenu koja će sigurno biti niža od prijašnjih 105 milijuna eura.

Po pitanju Milinkovića-Savića, menadžer Jorge Mendes će imati veliku ulogu s obzirom na dobre odnose i s Realom i s Juventusom koji već duže vrijeme prati srpskog reprezentativca.

Utjecaj će na ove transfere imati i Barcina zainteresiranost za Juventosovog veznjaka Miralema Pjanića.

Ukoliko se Miralem preseli u katalonsku prijestolnicu, to će uvelike olakšati dolazak Pogbe ili Milinkovića-Savića.

Ono što je sigurno jest to da je Juventusova aktivnost po pitanju transfera daleko od završene; za ostanak u klubu također nisu sigurni Benatia, Alex SandroSturaroMarko Pjaca, kao i Marchisio.

Na već spomenutog Ronalda koji će, pretpostavlja se, zamijeniti Higuaina i Emrea Cana zbog kojeg će na klupu najvjerojatnije Sturaro, spominju se i nova imena poput Diega Godina i Juana Bernata, ali i Aleksandr Golovin od kojeg Juventus još nije odustao.

 

(SB / Goal/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)