Home / Ličnosti / Ugrizao je morski pas dok je pozirala među njima za Instagram

Ugrizao je morski pas dok je pozirala među njima za Instagram

KATARINA ZARUTSKIE 19-godišnja je studentica koja se bavi manekenstvom od 14. godine. Voli putovati i dijeliti savjete na Instagramu, gdje je prati više od 13 hiljada ljudi.

Prije oko mjesec dana bila je s dečkom na Bahamima. Tamo je uočila morske pse, s kojima je odmah poželjela zaplivati, s obzirom na to “kako je to viđala na Instagramu toliko puta”.

Plivanje s bolničarskim psima obično je “bezopasno za ljude”, piše na sajtu Exuma Online, koji nudi to kao “jedinstvenu priliku u životu”. Katarina nije htjela propustiti priliku, iako je obitelj njezinog dečka bila skeptična.

Ušla je u vodu, a vrlo brzo morski pas ugrizao ju je za ruku i potegnuo pod vodu. Katarina kaže da je ostala smirena, te je brzo izvukla ruku iz vode kako krv ne bi privukla druge morske pse.

Rekla je kako je bila uplašena, no da je znala da se mora sabrati želi li izaći sigurno. Kad je izašla iz vode, bila je vrlo zahvalna na tome što ju je morski pas ugrizao samo za ruku. “Sretna sam što još imam ruku”, rekla je.

O incidentu Katarina je obavijestila javnost u ponedjeljak, no našla se na meti hejtera i trolova, pa je deaktivirala Instagram. Zbog nezgode mora uzimati antibiotike.

Kaže i da zna kako morski psi nisu napravili ništa krivo. “Oni su divlje životinje”, kaže te dodaje kako joj je to bila velika lekcija. “Preporučujem ljudima da budu oprezni. U njihovom ste domu”, zaključuje.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)