Home / Ličnosti / LUKAS STAO NA STRANU LUNE ĐOGANI: ‘ONA JE NAJMANJE KRIVA!’

LUKAS STAO NA STRANU LUNE ĐOGANI: ‘ONA JE NAJMANJE KRIVA!’

Ljubavni trougao Kockar-Radanović-Đogani nije mogao da zaobiđe nikoga, pa je tako osetio potrebu da celu situaciju “otimanja muža” prokomentariše i Aca Lukas.

– Kako neko može nekoga da otme, pa je l’ on normalan? E zato sam ja to prokomentarisao – počeo je svoje izlaganje za Scandal Lukas.

– A on (prim.aut. Sloba Radanović) se pravi Toša, strašno me nervira, glumi nekog balkanskog ljubavnika… O čemu se radi tu, i onda kao neki primer oni daju? O čemu pričate, ljudi?! To su budalaštine! A onda je ušla žena da juri muža sa švalerkom, teraj to sve u p*čku materinu, meni je to sve idiotski! Najmanje je kriva ona mala Luna, samo je kriva što je sebi dozvolila da se ponaša tako pred kamerama, to je njena tragedija – istakao je Vuksanović, a zatim obrazložio ovaj svoj stav:

Aca Lukas
ACA LUKAS • RAS / RAS SRBIJA

– A da li ona treba da razmišlja o ženi svog ljubavnika ili o toj ženi treba da razmišlja njen muž?! Znate li koliko takvih slučajeva ima?! Pa nije kriva ta ljubavnica! Valjda je neki muškarac odgovoran za te stvari, tako ja to gledam!

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)