Home / Ličnosti / Otkrivena sramotna istina oko privatnih aviona bogatih derišta s Instagrama

Otkrivena sramotna istina oko privatnih aviona bogatih derišta s Instagrama

BOGATI klinci s Instagrama poznati su po pokazivanju luksuza na društvenim mrežama, no sad je otkrivena istina oko selfieja s “privatnim avionima” odnosno način na koji mnogi od njih lažiraju ekstravagantne životne stilove.

Naime, ruska tvrtka Private Jet Studio ljudima nudi priliku da se ukrcaju u privatni mlažnjak – ne kako bi letjeli, nego kako bi pozirali u luksuznom interijeru zrakoplova i snimili nekoliko fotografija.

Tvrtka posuđuje svoje privatne avione (prizemljene, naravno) za dvosatno snimanje s profesionalnim fotografom – za 14 tisuća rubalja (oko 1400 kn) ili bez fotografa za 11 tisuća rubalja (oko 1100 kn).

Kako piše The Independent, možete unajmiti i profesionalnog videosnimatelja, za oko 27 tisuća rubalja (oko 2700 kn). Tvrtka iz Moskve također nudi profesionalne frizure i šminkanje.

“Ovo je najveći, najbrži i najskuplji poslovni mlažnjak. Luksuzan interijer zrakoplova izrađen je od visokokvalitetnih i prirodnih materijala. Možete organizirati neobično i nezaboravno fotografiranje za sebe i svoje mušterije, koje nikad neće zaboraviti”, piše na njihovih stranici.

Ranije ove godine, američki reper Bow uhvaćen je na komercijalnom letu dok je isti dan na Instagramu objavio fotografiju u privatnom avionu.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)