Home / Ličnosti / Cijeli Twitter piše o Neymaru da je sramota za nogomet-pogledajte i zašto

Cijeli Twitter piše o Neymaru da je sramota za nogomet-pogledajte i zašto

BRAZIL je fantastičnom igrom pobijedio Meksiko 2:0 i izborio je četvrtfinale SP-a. Meksiko je bio bolja momčad u prvih 20 minuta, a sve ostalo pripalo je Brazilu koji je pokazao zašto ga mnogi smatraju za prvog favorita turnira.

Fantastičnu utakmicu odigrao je Willian, a igrač susreta bila je prva zvijezda Brazila Neymar. Napadač PSG-a zabio je prvi gol i sve je napravio za drugi, koji je postigao Firmino.

Ipak, neprofesionalno ponašanje Neymara, njegovo bacanje po terenu, teatralno žicanje faula i sramotno kmečanje razgnjevilo je i Meksikance, ali i ljubitelje nogometa širom svijeta. Među kojima je i veliki Alan Shearer.

“Bila je to sramota za nogomet da se toliko vremena trošilo na samo jednog igrača”, rekao je brazilski izbornik Osorio ne navodeći Neymarovo ime. “Suđenje je bilo pristrano i igračima je toga bilo dosta.”

“Ova utakmica nije bila dobar primjer za nogomet, ni za svijet, ni za djecu koja ga igraju. Ovo bi trebao biti sport vještine, odlučnosti, muška igra, a ne glupiranje”, dodao je Osorio.

Posebno je Meksikance uzrujao incident u drugom dijelu, kada je igrač Meksika Miguel Layun uz aut-liniju nagazio Neymarovo stopalo, a Brazilac se s bolnom grimasom teatralno počeo valjati po travnjaku. Nekoliko minuta kasnije, nastavio je igrati. Meksikanci su optužili suce da su previše štitili brazilske zvijezde.

Nakon utakmice društvene mreže počele su se iživljavati nad razmaženom  brazilskom zvijezdom, a od mnoštva viralnih uradaka koji se sprdaju s njegovim plakanjem izabrali smo najbolje i najduhovitije.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)