Home / Vijesti / Regija / Zrće-Ubijen mladić iz Londona ,policija traži počinitelja

Zrće-Ubijen mladić iz Londona ,policija traži počinitelja

JUTROS oko 5.30 policija je dobila dojavu o mrtvom muškarcu ispred jednog noćnog kluba na Zrću. Kako doznajemo, radi se o 26-godišnjem državljaninu Velike Britanije iz Londona. On je stradao nakon što se sa svojim prijateljima sukobio s drugom grupom turista. Oni su ih tada napali noževima. Osim 26-godišnjaka, stradala su još dvojica državljana Velike Britanije – 26-godišnjak je teže ozlijeđen, a 22-godišnjak je lakše ozlijeđen. Prema posljednjim informacijama koje smo dobili, a koje još nisu potvrđene, u sukobu nije sudjelovao nijedan hrvatski državljanin. Zbog ubojstva mladića policija traži stranca koji je vjerojatno državljanin Velike Britanije.

Izboden na smrt

“U Novalji je ubijen mladi državljanin Velike Britanije, počinitelj zasad nije poznat, a policija provodi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra”, izvijestila je jutros Ličko-senjska policijska uprava. Prema riječima glasnogovornice PU ličko-senjske Maje Brozičević, policiji je poznat identitet žrtve, radi se o mlađem punoljetnom muškarcu, međutim zbog interesa istrage za sada ne iznose podatke o dobi ili druge podatke o identitetu.

Privedeno više osoba

O ubojstvu su se oglasili i iz Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone.

“Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i Policijskom upravom zadarskom, provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima, ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje. Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Prema dostupnim informacijama, noćas oko 5.30 ispred kluba napadnuto je više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još su dvojica ozlijeđena. U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja”, priopćili su.

 

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)