Home / Ličnosti / Putin ima dvije ili tri kćeri koje pokušava sakriti od svijeta, ovo je sve što se zna o njima I.Ra

Putin ima dvije ili tri kćeri koje pokušava sakriti od svijeta, ovo je sve što se zna o njima I.Ra

VLADIMIR PUTIN svoju obitelj oduvijek drži dalje od očiju javnosti. Malo se znalo i o njegovoj bivšoj ženi Ljudmili s kojom je bio u braku 30 godina, a još se manje zna o njegovoj navodnoj trenutnoj djevojci (za koju neki nagađaju da mu je već postala i žena), bivšoj gimnastičarki Alini Kabajevoj.

Međutim, ono što najviše zanima javnost jest koliko Putin točno ima djece. Zna se da je u prvom braku s Ljudmilom dobio dvije kćeri, Mariju i Katerinu (odnosno Mašu i Katju, kako su im nadimci). Maria je rođena 1985. godine u Lenjingradu (današnjem Sankt Peterburgu), a Katerina godinu dana kasnije u Njemačkoj, gdje je Putin radio za KGB, piše Business Insider.

Obje djevojke imena su dobile po svojim bakama. Kad su se 1996. godine vratili u Moskvu, djevojke su počele pohađati njemačku školu, koju su napustile kad je Putin postao predsjednik. Otad su se školovale kod kuće. Njegova bivša supruga Ljudmila jednom je prilikom rekla da je Putin razmazio svoje kćeri te da je ona ta koja mora biti strogi roditelj.

Maria je studirala biologiju te kasnije medicinu, a Katerina azijske studije. Studirale su u Moskvi, ali pod lažnim identitetima. Danas 33-godišnja Maria živi u Moskvi sa suprugom, Nizozemcem Jorritom, te se bavi istraživanjima u medicini. Navodno ima i dijete jer je Putin jednom prilikom priznao da je djed.

Katerina navodno živi luksuznim stilom života. Ima 31 godinu i akrobatska je plesačica te je na visokoj poziciji na državnom sveučilištu u Moskvi. Navodno je na čelu startupa vrijednog 1,7 milijardi dolara. 2013. godine udala se za milijardera Kirila Šamalova, no rastali su se ranije ove godine.

Postoje glasine da Putin ima i treću kćer s lijepom gimnastičarkom Alinom, no to nije službeno potvrđeno, kao ni njihova veza.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)