Home / Vijesti / BiH / Dragičević najavio veliki skup 7. jula

Dragičević najavio veliki skup 7. jula

BANJALUKA – Građani Banjaluke i večeras su održali skup na Trgu Krajine gdje 93. veče traže da se razjasne okolnosti smrti mladog Banajlučanina Davida Dragičevića.

 Davidov otac Davor Dragičević rekao je okupljenima da je danas dobio foto dokumentaciju prve obdukcije koju je izvršio patolog Željko Karan.

“Nakon mnogo peripetija, danas oko 15:30 ja i moj advokatski tim dobili smo foto dokumentaciju prve obdukcije Željka Karana sa fotografijama koje su poprilično posvjetljene, montirane, sa kojih se malo šta vidi. Na fotografijama imate Davida unakaženog, mrtvog, imate Davidove gaće, otkopčan šlic. Njegove gaće više ne postoje ni u Tužilaštvu ni u MUP-u, zato što su namjerno sklonjene kao ključni dokaz mučenja i ubistva Davida Dragičevića. Na to samo kažu ‘zagubile se, ko zna gdje su’”, rekao je Dragičević.

On je kazao da je u toku pokušaj drugog ubistva Davida Dragičevića sa montiranim dokazima.

“Ništa nisu istražili, samo podmeću dokaze. Zar ja, kao konobar, moram više da ih usmjeravam šta treba da traže i kako. Lukač je na skupštini rekao da je David opljačkao kuću. Lapsus. Rekao je da je LSD jeftin, možda njemu. David Dragičević nikad u životu nije koristio LSD, nikad nije bio lopov, nikad ne bi izvršio suicid, David je volio život, imao je planove, imao je veliko srce za Nikolu Đurovića, za svog kolegu Arbutinu. Samo ga probajte drugi put ubiti, vrlo dobro ćete vidjeti šta će biti”, naglasio je Dragičević.

Rekao je da je grupa dobila dozvolu za veliki skup koji će se organizovati 7. jula na Trgu Krajine sa početkom u 19 časova.

“Pozivam sve ljude 7.7. u 19 časova da se okupimo na Davidovom trgu, da vide da smo mi dostojanstveni, da zaslužujemo život dotojan čovjeka. Mi dobro znamo ko su oni, ali oni ne znaju ko smo mi, oni ne mogu shvatiti da smo mi ljudi koji traže dvije riječi – istinu i pravdu”, poručio je Dragičević na Trgu Krajine.

Cafe/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)