Home / Ličnosti / SIROMAŠNOG MOMKA ODBILA KĆERKA MILIONERA: KADA SU SE SRELI 10 GODINA KASNIJE VIDJELA JE DA ..

SIROMAŠNOG MOMKA ODBILA KĆERKA MILIONERA: KADA SU SE SRELI 10 GODINA KASNIJE VIDJELA JE DA ..

I pored činjenice što je bio brutalno odbijen, iz nekog posebnog razloga, momak nije mogao da je tako jednostavno zaboravi. No, deset godina kasnije, dogodilo se jedno čudo.

Internetom sada kruži priča o jako siromašnom momku koji je bio lud zaljubljen u kćerku jednog milionera. On je odlučio da je zaprosi, no djevojka ga je od bila zbog toga što je on siromašan. Međutim, ova priča ima jako bitnu životnu lekciju za sve nas. U nastavku vam donosimo ovu priču u punoj potpunosti.

-Tvoja mjesečna plata je jednaka mojim svakodnevnim troškovima. Kako ti misliš da se ja udam za tebe takvog? Ja nikada ne bih mogla da te zavolm, zato je bolje da me zaboraviš. Bolje ti je idi i pronađi neki djevojku koju ćeš moći oženiti sa svog nivoa – rekla je kćerka milionera.

I pored činjenice što je bio tako brutalno odbijen, on nekako jednostavno nije mogao da je tkao brzo zaboravi. Prošlo je od tada i desetak godina, a oni su se sreli u jednom tržnom centru, sasvim slučajno.

Ona je odmah prepoznala ovog momka i onda mu je rekla ”Hej, šta ima? Ja sam se udala za jako pametnog čovjeka, njegova plata iznosi 15.000 dolara mjesečno? Kako bi to ti pobijedio?”

Čovjek je saslušao sve ove bolne riječi žene koju je mnogo volio, suzdržao je svoj suze teško ali ništa nije rekao, nekoliko memenata kasnije je prošlo kada se njen muž vratio i stao je pored nje. Prije nego što je ona stigla da kaže i jednu riječ, njen muž je prepoznao mladića i rekao:

”Gospodine? Dobar dan, vidim da ste sada upoznali moju suprugu?”

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)