Home / Ličnosti / KOME ĆE PRIPASTI OGROMNA IMOVINA Sinana Sakića?PROČITAJTE

KOME ĆE PRIPASTI OGROMNA IMOVINA Sinana Sakića?PROČITAJTE

Sinan Sakić, jedan od naših najpoznatijih pevača narodne muzike, preminuo je 1. juna, a iza sebe je ostavio četvoro dece.

Prvi put se oženio sa 18 godina i to Velidom iz Janje kod Bijeljine, koja je bila iz imućne porodice sa dosta para i sa kojom ima dvoje dece, Rašida i Medu. Drugi brak sklopio je sa Sabinom, 29. juna 1981. godine, sa kojom je imao ćerku Đulkicu i sina Alena. Dok Sabina iz prvog braka ima dva sina, Ernesta i Elvisa. I svi oni očekuju deo Sinanovog nasledstva. Neko manje, neko više…

Sinan je često pričao o svojim porocima i nije bežao od njih. Često je govorio kako je znao da za jedno veče pošmrka nekoliko grama kokaina i prokocka 50.000 eura. Ali, svi su znali da on taj novac zaradi za manje od mesec dana.

Prepričavale su se anegdote sa njegovih nastupa, ali i priče o enormnoj zaradi koju je znao da ostvari za samo jedno veče.

Govorilo se da Sinan napravi jedan koncert na Tašu i kupi stan.

Međutim, raskolašan život ga je možda sprečio da ostvari i više. Čuveni kompozitor Miša Bass je znao da govori:

– Cela porodica Sakić je došla kod mene kada su bili u blatu.Za par dana su zaradili sve. Postali su bahati, previše rasipni. Znao sam da kažem stani Sinane, biće još para nisu ovo poslednje na svetu. A on je samo odgovarao: Neka Mišo, neću sa njima u grob da me odnesu.

Sinan Sakić je prilikom prelaska granice uhapšen kada je granična policija u njegovom donjem vešu pronašla 2,7 grama droge.

– Neki kažu da je to bio heroin, neko kokain. I mnogo je bitno šta je bilo u Sinanovim gaćama, jer ako je heroin to bi bilo dno na koje je stigao Sinan, a ako je u pitanju kokain značilo bi da i dalje vlada scenom kao Skarfejs

Kada je Sinan umro, niko nije spomenuo njegovo nasledstvo. Sigurno, Sinan nije imao kovčeg sa blagom koje je negde zakopao, ali je imao imovine i imovine. Ono što je poznato su stan na Dorćolu od preko 100m2, vellepnu vilu u Loznici, kuća u Tuzli i navodno još dva stana u Beogradu i jedan u Sarajevu…

Sinan je posedovao i kuću u Indiji, koju je kupio pošto je mnogo voleo tu zemlju, a pre nekoliko godina ju je bio prodao. Od 1996. godine je posećivao gurua Satija Sai Babu, sve dok ovaj nije umro 2011. godine.

Popseduje manji stan u Beču i stan u Dizeldorfu. Sinan je bio opsednut i dobrim kolima. Posedovao je minimum pet luksuznih komada koji sada stoje parkirani u garaži u Loznici. Ostaje pitanje koliko je novca ostavio Sinan na svojim bankovnim računima, kao i u koje poslovne biznise je ulagao svoj novac, a takvih ulaganja je sigurno bilo.

Sada, otvoreno se postavlja pitanje kome će pripasti svo ovo nasledstvo. Sin Rašid je izašao iz zatvora pre mesec dana i pojavio se na očevoj sahrani. Navodno se izmirio sa ocem neposredno pred smrt. Sa Rašidom ne priča niko iz familije Sakić.

Iz prvog braka ima i sina Medu koji se bavi muzikom i kojeg je Sinan mnogo voleo i polagao velike nade. Međutim, Meda je ostao uvek u senci prvog sina Rašida koji je mnogo razočarao svog oca. Supruga Sinana Sakića, Sabina, otkrila je detalje pevačevog odnosa sa sinom Medom, a zbog jedne stvari se čak i sukobila sa njim.

Iz drugog braka sa Sabinom, Sinan je imao Đulkicu i Alena. Dok je Sinan kao svoju decu gledao u Ernesta i Elvisa. Malo je očekivati da je Sinan ostavio testament, imajući na umu život kakav je vodio.

Rašid će sigurno kao najstariji sin tražiti najviše. Međutim, svi znaju da je razočarao oca i da bi Sinan njemu najmanje dao. Sinan je navodno najviše voleo Medu, ali mu je to sin iz prvog braka. Đilkica se školovala u Indiji, bila je Sinanova princeza i očekuje deo ovog kolača. Ernest i Elvis će sigurno dobiti najmanje, ako uopšte nešto njima i pripadne po zakonu.

Ostaje da vidimo kako će teći imovinska rasprava i ko će tu izvući neki adut. Advokati če sigurno bii dosta uposleni, od strane nekoliko klijenata. Postoje priče kako ipak postoji testament u kojem Sinan sve ostavlja jednoj sekti iz Indije, ali to je samo trač. Misterija Sinanovog nasledstva ostaje otvorena.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)